Признаци, че излизаш с много луда жена

Признаци, че излизаш с много луда жена - картинка 1

Само за мъже

Всеки мъж е имал честта да се запознае с жена, за която с чисто сърце може да каже, че е луда.
 
Може да звучи странно и абсурдно, но не познаваме човек, чийто вещи да не са били подпалвани, наводнявани и унищожавани. Основен проблем при срещата с тези красавици е, че никога не можете да разкриете подводния камък, преди да видите Лео да се разперва на носа на кораба. Представяме комбинация между личния опит и още няколко мнение на грешниците от Reddit:

Винаги трябва да стоите далече от жена, която смята, че всички останали и завиждат. Женомразките са известни със своята пословична ревност и щом кажете "Добър ден" на някоя непозната, всички врати на ада ще се отворят. Жените, които подлагат връзката на изпитания са склонни да искат всичко. И тяхното най-тайно оръжие е "Ако ме обичаш, значи ще го направим!".


Женската фантазия може да е безкрайна и изведнъж ще трябва да размишляваш между cuckold отношенията. Жената, която ревнува е и онази, която те обича. Понякога може да бъде много крайна и дори да скърца със зъби срещу останалите в твоя живот: като твоята дългогодишна приятелка от училище, съседката, с която си израснал, онази, която те е родила. Какво толкова пък, нали те обича! Повярвай ни, ако една жена те наръга с остър предмет по време на секс, не би могъл да издържиш на тази любовна игра. Поне това споделя нещастен потребител от Reddit, докато лекарите го шиели в спешното. Приеми, че не можеш да обичаш някакви животни повече, отколкото своята любима.

Не си фермер, че да се радваш на куче, нито луда жена, че да гледаш котка. Разкарай ги, за да не си тръгне тя и след това засечи една седмица, за да се изнесе от дома ти. Дали онези добри хора ще поискат да върнат обратно Лъки? Мислиш си, че ревността ще и мине, докато не дойдат семейните празници и не се окаже, че братовчедките също попадат в нейния прицел. Как така ще си прекарал детството си с тях? Защо баба ти ще може да прави по-добре мусакичка? Спал си в една стая със сестра си? Ако братовчедката беше грозна, нямаше да имаме никакви проблеми, мило! Имаш приятелки? Може, но само ако са по-грозни от нея, във всеки друг случай ще се наложи да се разделиш с тях. Дамоклиевият меч виси над тях и щом са по-забавни, по-умни и по-запознати с твоите хобита.  

Тя чете личната ти кореспонденция и знае всички работни задължения, преди да ги прочетеш сам. Ще се наложи да обясниш за пореден път коя е "Мария Анал" и защо се казва така. И не трябва да забравим, че Ваня от гимназията звучи като пълна пачавра! Никога не се занимавай с жена, която ти говори с бебешки глас. В началото сте в прекрасни отношения, но след това ще се опита да те убие с храна и секс! Сега звучи приятно, докато асансьора във входа не бъде спрян за една седмица! Накарали те да махнеш всички жени от фейсбука си, просто стой далече... МНОГО ДАЛЕЧЕ!

Ако реши, че трябва да се карате постоянно, за да може след това да правите по-гневен секс. И така си отиде големият телевизор, старата конзола, стереото в колата и т.н. Само тя не иска да си отиде още! В днешно време е напълно нормално да имаш познати, които не са успели да се омъжат. Приготви се да чуеш, че някъде там можеш да имаш партньорка, която е била сгодена. Тревогите трябва да се будят, когато се е сгодявала повече от 10 пъти. Психопатка има срещу тебе, джингиби!  

Случвало ли ти се е да напишеш всичките си пароли на лист, за да може да нямаш тайни? Какво толкова ти е притрябвал личен живот? Какво криеш? С коя си говориш, а? Познаваш ли жените, които имат нужда от теб така, както от кислород? Толкова много ли иска? Да спите заедно, да се гушкате, да излизате заедно и да я държиш за ръце, когато ака? Кажи, много ли е?


Ако приятелката ти плаче повече от Тити Папазов, по-добре стой далече от нея.  Нищо добро не излиза от жена, която минава 30-годишна възраст и още живее при родителите си - връщана няколко пъти с рекламации. Любопитството ти трябва да спре точно тук.  Нищо не гарантира бъдещата жълта книжка повече на една жена, отколкото зодията ѝ - близнаци...

Източник: Men.hotnews.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове