Професор се изявява и като порно звезда

Професор се изявява и като порно звезда - картинка 1

Преподавател е по инженерна химия в Манчестърския университет

5/Университет разследва свой професор, след като стана ясно, че той е участвал в порно филми. 61-годишният Николас Годард е преподавател по инженерна химия в Университета на Манчестър, публикувал десетки научни трудове в своята 25-годишна кариера, предава "Дейли мейл", цитиран от "Блиц".

Разведеният баща на три деца обаче също е подработвал в доста различна сфера – като актьор във филми за възрастни.

В рамките на 10 години той се е снимал в порното под псевдонима „Стария Ник” и е правил секс с жени на възраст около 20 години.

Годард обаче настоява, че това въобще не било сладка работа, а доста тежък труд, и поради това той се решил да напусне занаята. Той сподели пред The Sun, че е лицемерие да се гледат порно филми, а след това да се критикува хората, които се снимат в тях. 

Годард също разкрива, че около 75% от трафика през вечерта и почивните дни към университетския сървър се падат на порното. „Понякога хората правят неща, за които по-късно съжаляват. Отказах се от порното през януари, вече не издържах. Това, което правя по време на личния си живот, си е моя работа, а не на университета”, казва още професорът. 

Във филмите, гледани от милиони, получилият образование в Оксфорд професор често е облечен само в златен часовник.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове