Прокуратурата влезе в Комисията по хазарта

Прокуратурата влезе в Комисията по хазарта - картинка 1

Агенцията за държавна финансова инспекция също проверява ДКЗ

Акция на прокуратурата се провежда в Държавната комисия по хазарта. Все още не е ясно какъв е поводът за операцията, съобщава NOVA

На 20 декември миналата година Специализираната прокуратура обяви, че започва проверки на едни от най-големите компании за залози у нас. Беше образувано досъдебно производство за порестъпление, извършено през декември 2017 г. в София, посочиха още от държавното обвинение. Става въпрос за изнудване чрез принуда, придружено със заплаха за убийство или тежка телесна повреда.
Финансова инспекция се извършва в Държавната комисия по хазарта, пък съобщиха от пресцентъра на Агенцията за държавна финансова инспекция, цитирани от "Фокус".

В 16:30 часа в сградата на АДФИ на ул. „Леге“ 2, ет. 2, директорът на Агенцията за държавна финансова инспекция Георги Начев ще направи изявление във връзка с инспекцията в ДКХ.
По рано пред деня се появи информация, че акция се провежда в Педиатрията в София, но тя бе категорично отречена от говорителката на главния прокурор Сийка Милева. Оказва се, че сградите на Столичната педиатрия и Комисията по хазарта се намират в съседни сгради.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове