Първият секс с новия

Първият секс с новия - картинка 1

Часът на голата истина с новото гадже е вълнение

Часът на голата истина с новото гадже е вълнение. Но наред с хилядите въпроси - как ще мине, ще се представя ли добре, ще ме хареса ли без дрехи, ще продължи ли дълго - трябва да помислим за по-важните неща, свързани с първия секс.

Притеснението не помага

Разбира се, че се притесняваш, но така ще напрегнеш и него. Не го гледай съпричастно с поглед "и на теб ли ти е нервно". Просто покажи, че си уверана и знаеш какво правиш. С подобно поведение ще го предразположиш много повече. Има и такива мъже, които не се нуждаят от това. И ако попаднеш на такъв, не е необходимо да подчертаваш, че и ти си разкрепостена. Направи го след това.

Не се прави на можеща и знаеща

Сега ще поясним защо е грешка на повечето момичета да се покажат добри в леглото още първия път. Това не се прави поради две основни причини. Първо, ако искаш дълготрайни отношения, ще е добре да го изненадваш всеки следващ път. Второ - демонстрацията на толкова много опит в началото е меко казано объркваща. А и така може да предизвикаш въпроси с много неизвестни в него.

Говори

Много хора се стесняват още в началото да си кажат какво им харесва в секса. Но, ако се замислите, ще разберете, че точно тогава е най-подходящо тези неща да се споделят. Така няма голям риск от фалове, освен това е възбуждащо да говориш за секс.

Вземи предпазни мерки

Това дори няма защо да го обсъждаме. Само ще припомним, че безопасния секс е може би нещото, на което трябва да обърнете най-много внимание. Защото последиците са сериозни - болести, бременност...

Не се надявай на перфектен секс

Не, че ще те чака провал, но все пак, партньорите имат нужда от време, за да се синхронизират и опознаят в леглото. Перфектен секс можеш да очакваш едва след първите 4-5 пъти. Има и двойки, чиито тела си пасват тотално в секса. Но по-често са тези, които трябва да се напаснат един към друг.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове