Пътеводител на множествения оргазъм

Пътеводител на множествения оргазъм - картинка 1

Едно любопитно четиво

Съдбата е решила да бъдем жени и ни е дарила с едно безценно качество – възможността удоволствието от секса да се умножи… толкова пъти, колкото самите ние пожелаем.

Теоретично погледнато многократният оргазъм е серия от последователни оргазми, възможен само за нежната половина от човечеството, пише edna.bg.

 

Според сексолозите този тип продължително удоволствие изпитват едва 13% от жените по света. При някои първият от сладостната поредица е най-силно изявеният, при други – последният. Няма изследвания и доказателства, които да дават повече яснота относно тази любопитна територия на сексуалността.

И въпреки, че според специалисти, достигането на един качествен оргазъм от страна на жените е трудно за осъществяване, а камо ли няколко един след друг, те дават няколко ценни съвета за това как  можем сами да помогнем на женското си щастие под завивките.

И то не само веднъж, а няколко пъти в рамките на един полов акт:

Освободете съзнанието си

Колкото и натоварен да е бил денят ви, бремето от него не бива да остава в главата ви по време на секс. Когато с половинката ви започнете любовната игра, постарайте се мислите ви да бъдат насочени единствено към това, което е тук и сега. Другите грижи оставете на заден план.

И не се страхувайте да опитвате нови неща, които, разбира се, и двамата желаете. Всичко ново е вълнуващо, а вълнуващите сексуални преживявания водят след себе си и още по-вълнуващи оргазми.

Можете и сами

Много пъти сме говорили за това, че да мастурбирате (сами или пред партньора си с цел да го разгорещиш) не е никак нередно. Даже е полезно.

А най-хубавата част от това правило е, че можете да го прилагате по-често отколкото подозирате – под душа, сутрин или вечер под завивките, и дори и да ви хванат – това предполага още по-добър завършек на започнатото.

Правилото на взаимно удоволствие

Сексът е себераздаване и себеотдаване. Ако усвоите умението да дарявате любимия с онова, което побърква съзнанието му най-много и той прилага същото на вас, множествените оргазми са само въпрос на време и напасване.

Използвайте най-ценния си мускул

Знаете за кой точно става въпрос – свиването и отпускането на вагиналния мускул може да достави огромна наслада, както на вас, така и на мъжа, с когото си доставяте удоволствие един на друг.

Колкото по-често го използвате, толкова по-голям шанс имате сладостта от секса да ви споходи повече от веднъж.

Важна е позата

Безсмислено е да правите любов в пози, които са ви неудобни и не се чувствате комфортно. Ако имате изпитани позиции, които доказано улесняват достигането на момента на удоволствие, заложете на тях.

И все пак най-важното правило остава да се чувствате добре в кожата си и компанията на човека до вас. Когато тези фактори са налице, всичко друго рано или късно идва на мястото си от самосебе си.

 

Специалистите твърдят, че множественият оргазъм е трудно постижение, но със сигурност не и невъзможно. Затова не се отказвайте и предизвиквайте себе си в търсенето на още по-голям удоволствие от секса.

 

Тъй като няма 100% валидни за всички жени по света правила за неговото осъществяване, открийте вашите индивидуални физически и психически потребности, за да се превърне той във факт. Имате достатъчно време за секс, нали?

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Да, всяка възможна и веднага.

50.00%

Да, но само отбранителна.

30.00%

Не, ще се справят и сами.

20.00%

В никакъв случай!

0.00%

Не знам...

0.00%

Блогове