Радан Кънев: Искрено се забавлявам на поредния сезон от сериала "ДСБ са виновни за всичко"

Радан Кънев: Искрено се забавлявам на поредния сезон от сериала "ДСБ са виновни за всичко" - картинка 1

През февруари Цветан Цветанов обеща да съди Радан Кънев за клевета - сложил името му редом до Пеевски и Валентин Златев, като недоволни от спирането на обществени поръчки.

Снимка: cross.bg

От първия месец в парламента Цветан Цветанов иска да разруши мнозинството и да го замести с "динамични" и "тематични" комбинации. В крайна сметка - успешно

"Искрено се забавлявам на поредния сезон от сериала "ДСБ са виновни за всичко", този път за провала на политиката на ГЕРБ за изграждане на "динамични мнозинства" в 43-тото НС", написа лидерът на ДСБ в профила си във Facebook.

Припомням, че ДСБ е против концепцията за динамични мнозинства от първия ден на този парламент. С огромни усилия и на цената на непоносими компромиси постигнахме създаването на ясно мнозинство. Преговорите се водиха основно с днешния вицепремиер Румяна Бъчварова.

От първия месец в парламента, ръководителят на ПГ на ГЕРБ г-н Цветанов се зае с разрушаването на мнозинството и заместването му с "динамични" и "тематични" комбинации.

В крайна сметка - успешно.
Сега трябва да гарантира "стабилност", опрян на ДПС и ПФ едновременно. Честито. Хитрата сврака - с двата крака. Но няма начин да прехвърли отговорността на нас. Освободи ни от нея на 09.12.2015г. От тази дата, ние сме свободни да подкрепяме или не подкрепяме единствено въз основа на ценностите и интересите на нашите избиратели. Ако търсят "динамичната" ни подкрепа за конкретни решения - добре дошли. Но ако може, с по-малко мрънкане.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове