Радостта от любимият човек

Радостта от любимият човек - картинка 1

Кученцето е едно от многото доказателства, че нищо друго не ни е нужно

Спомняте ли си как се вълнувахме когато ни взимаха от детска градина? Да видим любимата си майка, татко, баба, дядо или който и да е роднина, идвайки да ни вземе, за да се приберем вкъщи и да продължим с игрите.  Не само при нас хората е така.

Със сигурност не съм единственият човек, който обожава кучета и вече става все по-популярно оставянето им в кучешка градина, която е със същия принцип както е и детската градина.

Пак оставяте малкото си любимо същество, което няма търпение да го вземете по-късно. Кучетата се чувстват съвсем по същия начин.

Често срещано мнение е, че най-добрият приятел на човека ни обича много повече, отколкото обича себе си. За това мнение съм съгласна с две ръце. Няма по-истинска и по-невинна любов от тази и до ден днешен не разбирам хората, целящи да навредят на прекрасните ни приятели. Винаги някой ни чака с усмивка, дори и в най-мрачният и тъжен ден, винаги се намира кой да ни оближе ръката в знак на любов, и всичко лошо се изпарява на мига. 

Какво по-сладко има от това, някой да те чака с такова нетърпение, че дори да си затанцува?

Това малко шоколадово на цвят пуделче танцува като фурия, когато собственичката му пристига, за да го отведе у дома.

С гръбче обърнато към камерата, виждаме превъзбуденото кученце да се движи с доста добри салса движения, като припка на задните си крачета. В един момент просто подскача нагоре надолу, преди отново да затанцува любимият си танц,

като дългите му уши едновременно летят във въздуха от щастие.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове