Разнообразието в секса възбужда!

Разнообразието в секса възбужда! - картинка 1

Не сменяй партньора, смени начина

Разнообразието и удоволствието произтичат едно от друго. Така че преди да бързаш да сменяш партньорката си, опитай някои от следните начини за разгорещяване на страстите в спалнята.

1.Кама Сутра – Не е необходимо да си човекът каучук, за да експериментираш с партньорката си откъм пози и движения. С промяната на няколко пози и ритъм в такт забаване-ускоряване ще усетиш как удоволствието ще е много по-голямо. Дори партньорката ти да не е от най-пластичните, просто и кажи да се остави в твоите ръце и я върти, както ти си искаш.

2.Нетрадиционно – Ако спалнята у вас вече ти е отесняла, няма нищо лошо да се прехвърлите в банята, на пода, в кухнята, на мивката, насред някоя градинка, в асансьора и на онези всевъзможни места, които мозъкът ти може или не може да роди. С опитването на нещо неизпробвано до сега, адреналинът ти ще се покачи, а удоволствието ще е още по-голямо.

3.Фетишизъм – Всеки от вас сигурно има по някоя малка тайна: какво го възбужда и от какво се срамува. Бъдете откровени един с друг, признайте си малките фантазии и осъществете всяка една, стига да не е прекалено агресивна или фрапираща. Нали знаеш, че в леглото няма забранени неща!

4.Мръсни приказки – Нещо, което със сигурност ще ускори ритъма на сърцето ти, е да послушаш малко мръсотии от приятелката си, докато ти също й прошепваш мръсни думички в ухото. Така и двамата ще се възбудите, още преди да попаднете между чаршафите.

5.Завързване – Завързването е едно от най-добрите предложения за чувствен и нетрадиционен полов контакт. Безпомощността на другия, твоето надмощество, влечението ви един към друг и жаждата за вълнуващи усещания ще направят секса запомнящ се. За екстра пикантност се редувайте кой да е завързан.

6.Порно – Гледайте порно и се разберете да повтаряте всичко, което се случва във филма. Така поне ще е в началото. После сами няма да усетите кога сте спрели да обръщате внимание какво се случва там. Но дори самото озвучаване на порно филма ще ви подействат достатъчно разгорещяващо.

7.Сценка – Партньорката ти може да влезе в ролята на медицинска сестра, ксмериерка, ученичка, а ти съответно може да си полицай, лош професор или пък 40-годишен девственик, който тя ще иска да обучи на това онова.

Това са само някои от нещата, с които може да разнообразиш сексуалните си подвизи, преди да побързаш да смениш партньорката си. Така и вие двамата ще се сближите повече, ще се забавлявате и опознавате, като научавате повече неща за себе си, пък било то и от интимно естество. Разбира се, има опция тя да не се съгласи на някои волности, които ти й предлагаш, за да овкусите сексуалния си живот. Тогава с чисто сърце ти даваме зелена светлина да опънеш платната и да отпътуваш към следващата.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове