Рецепта за разтърсващ оргазъм

Рецепта за разтърсващ оргазъм - картинка 1

Първото условие за сексуалното удовлетворение е...

Оргазмът е нещо, за което трябва практика, определен подход и спазване на съветите на сексолозите. За мнозина е достатъчно само да се отпуснат, за да постигнат сексуалната наслада, а за други това не е така и то се превръща в проблем, който не е лесен за разрешаване.

Първото условие за сексуалното удовлетворение е отпускането. Едно напрегнато тяло не може да се наслади на момента и да стигне до наслада. Докато освободеното тяло - обратно - ще чувства всяко едно докосване и от само себе си ще отвърне с вълна от блаженство. Обърнете внимание как дишате. Дълбокото дишане ще ви донесе незабравими усещания. Именно дишането с пълни гърди и корем ще удължи оргазъма.

Ако все още не ви е комфортно, пробвайте движение с таза и леко поклащане на бедрата. Може да не сте загрели точката G и просто да ви трябва повечко време. Не се опасявайте да стенете или дори да викате от удоволствие. Не се сдържайте - иначе това състояние създава напрежение, не допуска отпускането на тялото и получаване на удоволствие.

Не се страхувайте от експериментиране с позите, понякога напълно неочакваната поза може да ви донесе буря от усещания и ярък оргазъм. За да достигнете върха, забравете какво ви тревожи, оставете го за после и си дайте възможността са получите удоволствие от секса, партньора и от момента, пише Бгнес.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове