Риалити звездите Марешка Бардем и Сами от Фермата са новите секссимволи на България

Риалити звездите Марешка Бардем и Сами от Фермата са новите секссимволи на България - картинка 1

Фолк певицата Мария се сдоби с цели два приза от Нощта на секссимволите

На бляскава церемония в пиано бар Силикон бяха отличени новите сексимволи на България. "Нащта на секссимволите" се организира за 13-та година от онлайн медията paparazzi.bg.

В продължение на една седмица фенове на звездите гласуваха в ФБ страницата на paparazzi.bg, а на място имаше и жури с председател адвокат Ивайло Георгиев. В журито бяха още един куп журналисти, тв водещи и изпълнители. Сред отличниците на церемонията станаха риалити участниците Марешка Бардем от "Игри на волята" и Сами Хоссни от "Фермата". Те получиха статуетки съответно за Секссимвол на годината жена и мъж.

Фолк певицата Мария се сдоби с цели два приза от Нощта на секссимволите. Изпълнителката получи отличие в категориите Поп фолк секссимвол и Секссимвол Майка. Футболистът Даниел Златков обяви призовете на Мария и й пожела все по-голям успех.

Елизабет Илчева от "Фермата" получи приз за Секссимвол риалити звезда.

Сред наградените бяха и "Мис България Вселена" Жана Янева за Секссимвол Мис, актуалната "Мис България" Радинела Чушева за Секссимвол Модел и носителката на титлата Мисис България Мира Стоянова за Секссимвол Мисис.

Краси и Паулина от “Фермата” получиха отличие за Най-секси двойка. Секссимвол Бизнесдамс получи Гергана Апостолова, собственик на Киара Фешън.

За доброто настроение на гостите се грижеха поп певицата Весела Маринчева и поп фолк дивата Джорджиа. Водеща на церемонията беше психоложката на националния футболен отбор Лилия Стефанова.

По време на събитието имаше и благотворителен търг в помощ на децата на отец Иван. Със събраните 800 лева ще се купят храни от първа необходимост. Водеща на търга бе Мисис България Станислава Андреева, като най-активни в наддаването бяха Елизабет и Павлина от Фермата, дизайнерката Гергана Апостолова и Сами Хоссни. За търга бяха предоставени картини от Иван Яхнаджиев, алкохол от Тонино Ламборгини и Верано Азур и любими предмети на звездите - бижута, плюшени играчки, ръчно рисувани картички и т.н.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове