Романтична вечеря в дървена черупка /СНИМКИ/

Романтична вечеря в дървена черупка /СНИМКИ/ - картинка 1

Местенцето е малко, компактно, уютно и много причудливо

Този път ще ви разкажем за едно местенце, на което вечерята би била повече от необикновена. Задължителното условие обаче е да сте с любимия човек.

2

Местенцето е малко, компактно, уютно и много причудливо. И обещава истински незабравима вечер. Ресторант с маси, оформени като мидени черупки, но… от дърво и на дърво.

Трапезарията в Сонева Кири се намира в „шест звезден“ еко курорт и предоставя уникална гледка към Ко Кууд – четвъртият по големина остров на Тайланд, пишат от pateshestvenik.com.

the-island-of-koh-kood-547690_640

Окачена на около 5 метра височина над бреговата линия, трапезарията-черупка предоставя възможността за едно изключително романтично преживяване за двойки. Невероятният пейзаж, прохладата на гората, уникалната кухня и ексцентричността ще направят преживяването ви незабравимо.

Черупките са изработени от твърда рамка, загърната в тъкани от ратан. Трапезарията наподобява мида или гнездо. На каквото и да я оприличите, усещането за уют сред природата остава незаменимо.

3

В необичайния ресторант могат да бъдат настанени до четирима души в една черупка. Обслужването ще ви възхити и ще ви накара да се почувствате единствени. Гостоприемното отношение на местните хора ще ви удиви и ще ви се иска да прекарате повече от една вечер на това местенце.

4

Soneva-Kiri-by-Six-Senses

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове