С какво убиваш забавлението?

С какво убиваш забавлението? - картинка 1

Да, понякога една обикновена фраза може да прати всичко по дяволите!

1. Пиленце мое!

В никакъв случай не го захаросвайте с "пухче", "зайче", "рожбе" и прочее думички, когато не сте само двамата. Разбира се, винаги има изключение и то е, ако хората от компанията, в която сте е от близки хора. Иначе мъжете не се чувстват добре и на място. Да не говорим, че вероятността после да отнесат подигравки, е огромна. А скандалът вкъщи ви е в кърпа вързан.

2. Лъжец и неудачник!

Едва ли има човек, който да не се взриви при подобни определения, отправени към него. Може и наистина да си го мислите, но със сигурност това не е начинът да го накажете с думи и да получите желаното обещание от него. По-добре го попитайте дали случайно не е забравил, или има ли намерение да го направи по-късно, или може би е бил възпрепятстван и затова не е свършил обещаното? Дори му кажете, че той е вашият мъж, но се замисляте дали това е така, когато той не си държи на думата.

3. Защо си губиш времето с това?

"Абе, човек без работа...", "И какво толкова му харесваш на това?, "Не мога да те разбера това ли намери да ти е хоби?" - са все реплики, които биха го ядосали. Независимо, дали вашият човек е фен на спорта, обича да ходи за риба или пък да си решава судоку. Той си има своето лично време и най-вече - има право да решава как да го оползотвори. За да ви е готино и на вас, опитайте се да отвлечете вниманието му с целувки, галене, секс, орална любов... пица! Но не го притискайте и не омаловажавайте интересите му.

4. Не ти вярвам!

Много жени, направо садистично не пропускат възможност да изтъкнат колко некадърен е партньорът им в това или онова. Че една крушка не може да смени, че една чиния не може да измие, че не би имал професионално развитие с тъпия си акъл... Налагат своя начин на мислене и действие и с наслада изговарят: "Нали ти казах, не ти вярвам!", ако той сгреши. По-добре го оставете да си строши главата, за да види сам грешката си и да се поучи от нея.

5. Трябва да поговорим!

Една от най-ужасяващите фрази за мъжете е тази. Обикновено те се сковават или изнервят и разговорът е всичко друго, но не и конструктивен. А добрите отношения отиват по дяволите. За секс да не говорим. Бъдете дипломат: "Забелязал ли си, че...", "Струва ми се, че..." Подобен подход ви гарантира диалог и смачкани чаршафи.

6. Майка ти е ужасна!

Всякакви реплики, особено критики към роднините му, са особено опасни за вас. Той може да го изтълкува като злоба, а естествената му реакция ще е да защити близките си. Вместо това, започнете с: "Малко се смутих, когато майка ти..." и съвсем нормално обяснете кое ви е засегнало и защо сте почувствали неприятно.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли България да изпрати военна помощ на Украйна?

Да, всяка възможна и веднага.

50.00%

Да, но само отбранителна.

30.00%

Не, ще се справят и сами.

20.00%

В никакъв случай!

0.00%

Не знам...

0.00%

Блогове