С кои мъже задължително трябва да спите?

С кои мъже задължително трябва да спите? - картинка 1

Ето нашата класация:

Светът е голям и различни мъже дебнат отвсякъде. Високи, тъмнооки, русокоси, скучни, щедри, смели и т.н. Всяка жена трябва да знае кои са трите типа господа, които, след като вкара в леглото си, най-много ще иска да задържи, информира "vsekiden.bg".

№1 е мистериозният и тайнствен мъж. В повечето случаи именно той се оказва идеалният, който сте търсили под дърво и камък. Той не е по флиртовете, не обича глупостите, отговорен и принципен е.

Със сигурност притежава завидни способности в леглото, но никога няма да се бие в гърдите колко е добър. Изглежда загадъчен, защото е затворен в себе си, но влюби ли се в една жена, ще я носи на ръце и ще й бъде верен до гроб. 

№2 е артистичният господин с чувство за хумор, който ще се вдъхновява от вашата връзка и ще ви накара да му се възхищавате всеки ден в спалнята и извън нея.

Той има много приятели и е харесван от всички, така че покрай него ще бъдете винаги в интересна компания. Ще ви разсмива непрестанно, а сексът и животът с този мъж никога няма да ви омръзнат.

№3 e богатият работохолик.

За съжаление той винаги ще ви поставя на второ място след работата си, но пък ще ви даде всичко и ще сбъдне мечтите ви. Ще се държи с вас като с истинска кралица в леглото, но по-лошото е, че няма да ви бъде верен именно там. Разбира се, ако вие сте първата дама на сърцето му, той ще ви обича завинаги, но всяка жена сама решава дали може да понесе подобна любов. И все пак, ако просто минете през обятията на такъв господин, ще придобиете полезен опит и ще знаете кой точно е перфектният мъж за вас.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли Борисов да подаде оставка?

Отдавна трябваша да я подаде!

58.82%

Да, незабавно!

23.53%

Късно е, да си изкара мандата.

5.88%

Не, в никакъв случай!

5.88%

Кой е Борисов и защо му искат оставката?!

5.88%

Блогове