Само за жени: Оргазмът е по-добър от шоколада

Само за жени: Оргазмът е по-добър от шоколада - картинка 1

Мастурбирането не трябва да е табу

Мастурбирането не трябва да е табу, защото ще изпитате по-силен оргазъм, на който ще се насладите. А и ползите за здравето от него са не една и две.

Забравете скрупулите, защото мастурбирането носи допълнителни ползи за сексуалното ви здраве и психика, от които не трябва да се лишавате.

Мускулите на малкия таз ще са във форма

За една жена е от голямо значение тазовото дъно да е в добра форма. Това става най-добре чрез подходящи упражнения, но оргазмът е истинското решение за това. Вие можете да си доставите едни от най-мощните оргазми, защото познавате добре тялото си. Така редовната мастурбация ще подсили мускулатурата в малкия таз.

Облекчава болките

Представете си, че сте в цикъл и не можете да правите секс, а болките и спазмите направо ви убиват. Сексът облекчава симптомите на менструацията, но малко двойки го правят в този период. Ето защо можете да си доставите сами това удоволствие и едновременно с това да облекчите болките и спазмите.

 

Снимка 253125
 

Помага да релаксирате

Релаксът допринася за нормализиране на хормоните, подобряване на настроението, потискане на стреса и депресивните състояния. Мастурбацията помага за отпускането и релаксацията на организма. Подарете си я без задръжки. 

Ще си изясните някои неща

Мастурбирането помага да опознаете в детайли тялото си. Така ще ви е по-лесно и да насочвате партньора си, ако не прави нещо както трябва. Ще ви е по-лесно и да се отпуснете в неговите ръце и да се насладите на момента.

Няма нужда от предварително настроение

За секс са нужни двама. Съответно и двамата трябва да са в настроение. Ето защо понякога не получавате онова, от което имате нужда, защото партньорът ви не е в настроение. Но щом вие сте - тогава се отпуснете насаме със себе си и си подарете мигове щастие.

Няма рискове

Рисковете от нежелана бременност и полово предавани болести винаги съществуват, дори когато сте с постоянен партньор. Но при мастурбацията подобни опасения не занимават съзнанието ви.

 

Снимка 255205

 

Повишава либидото

Редовното мастурбиране поддържа либидото на ниво. Според изследванията, колкото по-рядко правите секс или мастурбирате, толкова по-малка нужда имате от това. Затова дръжте се във форма и подхранвайте сексуалния си глад.

Ще откриете неподозирани фантазии

Понякога човек не си дава сметка за подсъзнателните си желания. Не всички си падат по разиграването на сексуалните фантазии наяве. Ето защо и невинаги си даваме сметка какво наистина искаме. Мастурбацията ще ви помогне да откриете свои неподозирани сексуални фантазии.

Вие държите нещата под контрол

Когато вие определяте какво да се случва с тялото ви, вие сте тези, които определяте начина и темпото. Както ви харесва - точно така се случват нещата.

 

Снимка 253126
 

Просто е хубаво

Понякога пък изобщо няма нужда от обяснения защо, какво и как. Просто ви е хубаво - правете го!

Източник: az-jenata.bg

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове