Седмичен Хороскоп (07.03-11.03)

Седмичен Хороскоп (07.03-11.03) - картинка 1

Звездите спорят

7/Овен- заподозрени сте от баретите на Централна гара за терористичен акт и набързо сте претарашени и прекарвате цяла седмица в ареста.

Телец - Обмисляте дали , захранени с патриотизъм, да не се втурнете във войската , която се обучава на границата, но знаете, че чуят ли тънкия ви гласец, ще ви напсуват и затворят.

Близнаци-  В прилив на адреналин отивате с колата на околовръстното и започвате да свиркате на разни мутренски автомобили с надежда, че някои ще слезе и ще си хвърлите здрав бой.

Рак- Държите се покъртително с подчинените си. Подозирате, че те скоро ще възроптаят дали за повече пари или за повече отношение, затова бързо правите тийм билдинг в офиса, за да им се подмажете.

Лъв- Колегите трудно понасят нарцисизма ви. Често мечтаят да ви видят облечени в бяла риза и да ви махат за довиждане. Помислете над това.

Дева- Опитвайки се да изгладите недоразуменията с шефа си, небрежно минавате през лицето му с гореща ютия.

Везни - Юпитер е в Сатурн, а вие 10-та година вече се опитвате да влезете в НАТФИЗ, но до днешна дата няма реален шанс това да се случи.

Скорпион- Еми нищо няма да ви се случи, докато си седите у вас на дивана и блеете във фейсбук.

Водолей - Наясно сте, че повечето улични кучета се хранят по-здравословно от вас, но това не ви спира да си поръчате още един бургер, веднъж се живее.

Козирог - Не стига, че препивате с бира и ви се подува стомахът, ами ви се налага и да изядете 2-3 килограма с шоколад, за да не идат зян.

Риби - Скучни сте и тази седмица не ви се случва нищо друго освен да окайвате съдбата си пред приятели. После разбирате, че те си имат тапи за уши.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове