Седмичен хороскоп (11.04.2016 - 17.04.2016)

Седмичен хороскоп (11.04.2016 - 17.04.2016) - картинка 1

Какво вещаят звездите за идната седмица?

Представяме Ви седмичния хороскоп, за да знаете как ще протече седмицата според зодията Ви.

Овен

Силен старт на седмицата при тази рогата зодия (не се и учудваме, имайки предвид нрава на овните). Но, да, в понеделник и вторник ще бъдете супер енергични и продуктивни в работата си. Към сряда и първата половина на четвъртък ще се появи нещо, което ще Ви „сецне“ ентусиазма. Въпреки това, упорствайте и най-вече задействайте сексапила си. О, да знаем, че Овните са супер чаровни и обаятелни...

В събота ще имате проблеми, за съжаление.... Е, и такива дни има. Даваме Ви съвет да си обмислите нещата, ако може на спокойствие и да говорите за проблема, с когото е необходимо. Пригответе си силни аргументи!

А, в неделя звездите Ви подканват да отидете на разходка някъде. На свеж въздух... Неделята е ден за почивка все пак. Възползвайте се!

Телец

Чувствате се енергични и забързани? Да, наистина е така. В понеделник ще се разтърчите нагоре-надолу и ще Ви се иска да пръскате пари за всякакви глезотийки. Но, внимавайте с бюджета си, защото може рязко да намалее, ако не се спрете навреме.

Във вторник, сряда и четвъртък ще се поуспокоите малко и ще почнете да работите както трябва. Включете най-добрите си качества – упоритост, мъдрост, практичност. Другите ще ги забележат веднага. В събота си починете добре, излезте с приятели и се забавлявайте. А, в неделя бъдете романтични... Ще ви се „отвори парашута“!

Близнаци

Започнете умно седмицата – с някои и друг съвет от добри приятели. В понеделник ще бъдете най-комуникативни и отворени за подобни разговори. Те ще Ви насърчат, защото във вторник, сряда и четвъртък ще сте изправени пред доста сериозни проблеми, които ще спъват работата Ви.

От четвъртък следобед до събота всичко ще се оправи. Да знаете това са дните Ви за флиртуване и омайване. Това ще Ви развреди, със сигурност.

В неделя се затягайте. Връзвайте здраво кесията си и не се отдавайте на харчовете.

Рак

Раци, мислете, преди да действате в началото на седмицата. Ще се изкушите да избухнете понеделнишки, но първо поемете дълбоко дъх и премислете, преди да направите някоя глупост.

Във следващите дни до четвъртък сутрин ще „успокоите топката“ и набързо ще си върнете типичната за Вас лудост. Ще имате свежи идеи, които ще се харесат на всички.

От четвъртък вечерта до събота ще се почувствате пренатоварени с някакви проблемчета, но не им позволявайте да Ви помръчат настроението.

В неделя се отдайте на заслужена почивка с любим човек.

Лъв

Готови ли сте за забавление? Да, в понеделник ще правите абсолютно всичко с огромно забвление. И не бъдете свенливи, вкарайте и хората около Вас в играта. Те искрено ще се накефят.

Обаче през следващите дни (от вторник до четвъртък) трябва да спрете с игричките и да се замислете върху кариерата си. И то сериозно. Във всеки случай това е добър момент да покажете какво можете пред шефовете.

От четвъртък до събота приятелите Ви ще разчитат на Вас – дали за работа, или за забавление. Но бъдете готови да помагате, и в двата случая.

Тази неделя, вашата искреност и топлина ще спечели те уважават и привързаност.

Дева

 

Очаквайте седмицата Ви да тръгне с решителен старт. В понеделник ще сте устремени и много нахъсани за постигане на високи резултати. Единствената реална опасност може да се окаже някой злонамерен колега, който да Ви спъне.

От вторник до четвъртък ще преминете към по-философски режим. Хората ще разчитат на Вашата мъдрост.

От четвъртък до събота вече ще се върнете към по-практичните неща от живота. Няма да философствате.

Тази неделя се отдайте на удоволствията от живота.

Везни

Не забравяйте, че всичко е въпрос на компромиси. В понеделник особено. За Вас ще е от изключително значение да не се конфронтирате  с останалите и да отстъпвате.

Във вторник, сряда и четвъртък ще покажете дипломатически умение. Пригответе се да решавата спорове и кавги.

В петък и събота ще бъдете изпълнени с нови преживявания, ще разговаряте с нови хора, ще получите нови свежи идеи.

В неделя се придържайте към максимата „вкъщи е най-добре“. Почивайте си у дома.

Скорпион

В понеделник всички ще разитат на Вас. Ще Ви се струва, че „всичко живо“ се крепи на съветите Ви. Бъдете тъпеливи и изслушвайте хората. Дайте им възможно най-доброто за Вас решение на проблемите им.

От вторник до четвъртък ще трбява да постигнете баланс във взаимоотношенията си. И отново гъвкавост и компромис Ви трябва, но първо се уверете до колко е необходимо да го правите.

От четвъртък до събота ще трябва да се интересувате от детайлите. Изпипвайте ги.

В неделя използвайте интуицията си, за да получите това, което искате.

Стрелец

Започнете седмицата си с енергичен замах! Ще сте пълни с ентусиазъм и жизненост в понеделник и ще постигнете всичко – на работа, у дома и в любовта.

От вторник до четвъртък никой няма да може да Ви обори за нищо. Ще имате силни аргументи за всичко.

В четвъртък следобед и в събота ще искате да мечтаете и философствате, но ще Ви е трудно. Ще Ви пречат. Но не се разочаровайте – идете на разходка и тя помага.

Тази неделя ще сте в отвратително настроение. Няма да може да се стои покрай Вас. По-добре останете сами през целия ден.

Козирог

Не позволявайте наа притесненията Ви да надделеят в началото на седмицата. Ще се справите с проблемите си още в понеделник.

През следващите три дни всичко ще бъде по-лесно. Ще си споделяте идеите и ще бъдете оценени.

От четвъртък до събота избягвайте вятърничавите хора, иначе няма да свършите нищо полезно.

Тази неделя ще решавате всички недоразумения на един дъх.

Водолей

Всичко може да стане със започването на седмицата. Ще сте заредени с положителен заряд в понеделник. Ще сте генератор на адекватни идеи. Артистично настроени ще сте и не се изненадвайте, ако вземете да откриете нещо иновативно.

От вторник до четвъртък няма да има много вълнения за Вас, но не се отчайвате. Лудориите няма да Ви избягат. Можете да се забавлявате с приятели.

От четвъртък следобед до събота, творчество може да се превърне в романтика, като привидно невинна интелектуална връзка може да доведе до нещо повече.

Тази неделя ще се чувствате по-добре. Насладете й се.

Риби

Бъдете предпазливи в началото на седмицата. Нещата може да бъдат не такива, каквито изглеждат. Преценявайте много внимателно ситуацията на работното място.

От вторник до четвъртък ще се потопита в света на любовта. Романтични смс-и, цветя и т.н. ще Ви накарат да се чувствате щастливи. Очаквайте положителни емоции.

От петък до събота може да се почувствате претоварени и объркани. Не позволявайте липсата на яснота по някой проблеми да премахне адекватното Ви мислене. Все пак не трябва да мислите творчески, за да решите неприятностите си.

В неделя никой няма да може да устои на Вашия чар. Възползвайте се и пофлиртувайте на воля.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове