Седмичен Хороскоп (14.03-20.03)

Седмичен Хороскоп (14.03-20.03) - картинка 1

Звездите ви анализират..

7/ Овен – Усмихвате се на предизвикателствата тази седмица. За ваше съжаление и крах на егото ви и те ви се усмихват - по-хубаво ..


Телец – Годишна равносметка ще покаже, че сте рекордьори по изяден брой кюфтета, буркани с нутела и крилца от KFC. Гордеете се със себе си повече от всякога. 


Близнаци – Неизмити от вас съдове достигат до разум и съзнание, искат ви оставката като домакин на къщата и ви казват, че имате 1 минута да напуснете къщата. 


Рак – Ще попаднете на тъмно място с непознати, където страхът от изнасилване ще ви покаже колко незначителен е този от тъмното.


Лъв – След оплакванията ви, че не искате да поемате отговорност, ви показват къде ви е мястото в офиса. В санитарния отдел. 


Дева – Ако ви показват по-често по телевизията, ЕС ще се размекне от съжаление и ще отпусне милиарди евра хуманитарна помощ. Знаете го и ставате влогър. 


Везни – Песен на Криско ще ви вдъхне надежда със съществуването си, че не сте най-примитивното нещо във вселената.


Скорпион – Ще вземете бърз кредит, за да осигурите плащането на пица за вкъщи.


Стрелец - Тъжните сте, защото знаете, че най-добрите ви години вече са минали и оттук насетне следва деградация.


Козирог - В 10 часов аргументиран и съдържателен разговор, ще ви бъде разяснено, че не ставате за любвеобилна половинка. 

Водолей - Комбинирате бира с диня и прекарвате първия ден от отпуската си уринирайки.

Риби - Държейки телефона си в ръка, изпадате в паника, че не знаете къде е. Звъните си от него, дава ви заето - ясен знак, че някой го е намерил и вече го използва.

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове