Седмичен хороскоп (18.04.2016 - 24.04.2016)

Седмичен хороскоп (18.04.2016 - 24.04.2016) - картинка 1

Какво вещаят звездите за идната седмица?

Представяме Ви седмичния хороскоп, за да знаете как ще протече седмицата според зодията Ви.

Овен

Потърсете емоционален отдушник в началото на седмицата. Трябва да изясните чувствата си в понеделник (особено представителите на женския пол). Това ще го изискват всички – и приятелите и роднините.

Във вторник, сряда ичетвъртък ще имате жажда за приключения. Използвайте я и се целете високо. Имате необходимата издържливост и енергия, за да поемете всичко.

В петък и събота трябва да се върнете към ежедневието си и да се погрижите за несвършената работа.

 В неделя можете да направите нещо по-забавно (използвайте своя чар, за да получите това, което искате).

Телец

Започнете седмицата с риск. Да, особено в личен план. Разголете душата си и си излейте всички чувства в понеделник (особено, ако сте необвързан/а). 

От вторник до четвъртък бъдете разумни и търпеливи. Това са две от най-силните Ви качества. Използвайте ги, защото някои хора ще Ви провокират с неразумни проблеми.

В петък и събота ще има много любов покрай Вас – ще обичате и ще бъдете обичани. Флиртувайте и не си изпускайте шансовете.

Тази неделя си починете, отдайте се на мързел вкъщи.

Близнаци

Стартирайте новата седмица с някои и друг съвет от добър приятел. В понеделник ще имате отлични комуникативни умения. Разговаряйте с някого и ще Ви се изяснят много неща.

Ще имате нужда от приятелските съвети в следващите дни (от вторник до четвъртък), тъй като ще сте изправени пред необичайни пречки.

От петък до събота, всичко, което блокира пътя Ви, ще изчезне. Ще имате извънредно много енергия и флиртуващи нагласи, че ще оживите всяко помещение, в което влезете.

Тази неделя не се страхувайте да бъдете егоист. Сега е времето да се затегнете кесията и да преоцените бюджета си.

Рак

Какъв чудесен начин да започнете седмицата! Пълни сте с ентусиазъм и положителна енергия, така че не бъдете срамежливи и си поискайте желаното. Вашата увереност ще бъде възнаградена.

Във вторник, сряда и четвъртък същата увереност ще Ви спечели аплодисменти и внимание. Може да се похвалете с доверие и да направите нещо екстравагантно.

В петък и събота, ще откриете, че може да овладеете всички по-малки (но все пак важни) детайли от живота, така че това е добър момент да си направите амбициозни планове, дори и ако те са сложни.

Тази неделя, убийте всеки конфликт у дома с доброта.

Лъв

Вие ще започнете седмицата, потънали в мисли. Това неимоверно ще се отрази на Вашето поведение в понеделник.

Във вторник, сряда и четвъртък всички погледи ще бъдат вперени във Вас. Отличната Ви репутация на забавен и харизматичен човек ще се потвърди.

Не се учудвайте, че в петък и събота ще октриете своята интровертност. Ще Ви се иска да сте на тишина и спокойствие.

В неделя бъдете навън, сред приятели и близки.

Дева

Организирайте се! Сложете света си в ред, като за предпочитане е да го направите сред прителска компания. Общуването в понеделник ще Ви подейства зареждащо.

От вторник до четвъртък ще се почувствате пренатоварени, но не се отчайвайте. Имате необходимата гъвкавост, за да се справите с всичко.

В петък и събота, планирайте. Очаквайте завършването на стари проекти и стартирането на нови такива.

Тази неделя отделете време на близките Ви хора. Те имат нужда от Вас.

Везни

Седмицата Ви ще започне трудно и ще имате нужда от приятели. Допитайте се до тях, те ще Ви дадат най-добрия съвет.

Във вторник, сряда и четвъртък някои хора ще се опитат да Ви прецакат, за да се изтъкнат. Не им позволявайте и им покажете какво можете.

В петък и събота бъдете общителни. Социализирането ще Ви освободи от натрупаното напрежение.

Тази неделя, всички погледи ще са насочени към Вас. Флиртувайте!

Скорпион

Вашата седмица ще започне с проблемите, които другите ще имат. Те ще Ви помолят за помощ. Опитайте се да им дадете най-добрите съвети, които Ви идват на ум.

От вторник до четвъртък ще трябва да потърсите баланса в отношенията си. Гъвкавост и компромис – това се изисква. Естествено, първо се уверете, че трябва да ги прилагате.

В петък и събота обърнете внимание на детайлите от живота Ви. И нещата ще се подобрят.

Тази неделя, използвайте интуицията си, за да получите това, което искате.

Стрелец

Следвайте настроението си в началото на седмицата ( то ще е отлично). Затова и в понеделник ще сте генератор на свежи идеи, а хората около Вас ще ги приемат безапелационно.

Във вторник, сряда и четвъртък, се възползвайте от всяка възможност. Може да играете хазарт. Късметът ще бъде на и поемането на риск  ще е най-бързият начин за награди - материални печалби, интелектуални постижения или просто някаква обикновена среща.

В петък и събота, покажете известна предпазливост. Трябва да се погрижите за детайлите, преди да продължите с нещо ново.

Тази неделя почувствайте любовта. Обичайте и ще бъдете обичани.

Козирог

Не избягвайте проблемите, които ще се появят в началото на седмицата. Бъдете отговорни като за понеделник.

Във вторник, сряда и четвъртък, нещата няма да са такива, каквито изглеждат. Използвайте вашите отлични аналитични умения и проявете  известна предпазливост - би трябвало да можете да видите това, което другите представляват.

 В петък и събота правете големи планове и очаквайте те да станат реалност.

В неделя се замислете за ново начало. Или може би нова любов…

Водолей

И за водолеите седмицата ще започне трудно. Но бъдете спокойни и мислете трезво върху поставените Ви задачи. В понеделник ще сте изнервени и всеки ще Ви дразни.

Във вторник, сряда и четвъртък, се очаква да сте творчески настроени. Интелектуалното прозрение може дори да Ви стресне. Все пак експерементирайте и го споделете с другите.

В петък и събота ще преминете към пълна апатия – няма да Ви се занимава с нищо.

В неделя обаче ще Ви се иска нещо ново, особено в секса.

Риби

Ах, ако всяка седмица започва по този начин… Понеделникът ще е ден за флиртуване и за забавления. Не бъдете срамежливи, действайте!

Във вторник сряда и четвъртък, може да почувствате, че имате твърде много неща на главата, но просто трябва да поемете дълбоко дъх и да покажете малко търпение.

 В петък и събота, бъдете смели. Не се притеснявайте, ако не разполагате с всичко. Нещата ще се наредят. Както казват хората „Всичко по реда си“.

В неделя се излежавайте цял ден на дивана, пред телевизора.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове