Седмичен Хороскоп (22.02-28.02)

Седмичен Хороскоп (22.02-28.02) - картинка 1

Звездите в кофти настроение

7/ Овен - Опитват се да ви сплашат с гранатомет, без да знаят, че на вас и обикновена пиратка ви е много.


Телец - Съветвате Ангела Меркел да върне всички бежанци и да вземе само вас, понеже ще дава същите пари, а ще вземате по-малко място. Няма да буйствате и да изнасилвате. Ще спите и ще ядете по цял ден. 1000 евро на месец даже са ви много, ама няма да ги върнете. 


Близнаци - Жените се по сметка. Да, вярно, че 4 лева не са кой знае каква сметка, но пак е нещо. Една кутия цигари вече не може да си купите с тях, ама любов да има, щом се обичат младите..


Рак - Подмладявате се след серия козметични процедури и вече изглеждате само на 102. Възлюбвате колагена, но в огледалото вече виждате Бойко, Пеевски и Прокопиев двойни. 


Лъв - Пишете на английската кралица, за да я питате дали редовно си купува кисело мляко и дали на последните избори е гласувала за БСП по подобие на стар навик на нашенските пенсионери. Ако не е - да го направи бързо тази година, когато ще има тази възможност.


Дева - Обмисляте кога трябва да започнете да тренирате, за да имате хубаво тяло за лято 2016, отговорът е: преди 7 години. Решавате, че това е достижим период, който можете да догоните и лягате да се депресирате още месец на дивана. 


Везни - Молят ви да свалите страшната маска, тъй като Хелоуин е минал вече, но не осъзнават, че вие така си изглеждате по принцип.


Скорпион - Прекалявате с шоколад и се запичате, състоянието ви не се променя поне 4 години.


Стрелец - Участвате в спонтанен митинг на Атака, бивайки грешно дочули, че ще раздават скъпи наркотици на присъстващите. Както и бели ризи с дълги ръкавки за най-активните протестиращи.


Козирог - Претърпявате душевен катарзис, след който сте толкова разхлабени, че се налага да пиете прахчета за затягане.


Водолей - На улицата случайно ви объркат с разбеснял се пеликан и ви слагат да мътите.


Риби - Организирате благотворително събитие, гостите на което разбират в последствие, че целта му не е да се съберат средства, с които да си закупите джакузи.

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове