Седмичен хороскоп (25.04.-01.05)

Седмичен хороскоп (25.04.-01.05) - картинка 1

Започваме турбулентно - с пълнолуние в Скорпион!

Овен

Седмицата Ви ще започне добре и всичко ще бъде наред ако внимавате в отношенията си с близките. В понеделник и вторник може да се да наложи да ограничите конкурентноспособността си (и да използвате така всеизвестният на всички ни сексапил), за да напреднете. В сряда и четвъртък сте мааалко погълнати в собствените си мисли - като те не са изцяло и само приятни, за съжаление. Не позволявайте на негативните мисли да Ви завладеят. В петък и събота сте обратно към оптимистичните си мисли, за да се насладите на малко приключения.В неделя се доверете на вашите способности и разбира се, способностите на другите, защото ще имате нужда от помощта им.

Телец

Започнете седмицата, поемайки риск - и най-добре е това да бъде романтичен риск ако сте необвързани. Ще се почувствате предразположени да оголите душата си в понеделник, а всички около Вас ще реагират положително на емоционалната Ви храброст. Във вторник, сряда и четвъртък се постарайте да бъдете търпеливи и разумни. Това са едни от най-характерните черти за Вашата зодия в края на краищата - можете да ги използвате в момента, докато другите около Вас са способни да се карат. В петък и събота очаквайте да бъдете обичан силно и обичайте в замяна! Вие сте в най-добрата си форма, от Вас се излъчва чар, забава и флирт, и другите просто няма как да успеят да Ви устоят.Тази неделя я карайте по-кротко и се отдайте на себе си, което включва мързелуване и почивка.

Близнаци

Мислите Ви насочени ли са към пари? В началото на седмицата може да се окажете доста обсебени от материалният свят, но това не е страшно - понеделникът е идеален ден за преоценка на приоритетите и бюджетът Ви. Във вторник, сряда и четвъртък се позабавлявайте в любимият си спорт: словесни престрелки и интелектуална находчивост. Само не забравяйте да се сдържате и да го давате малко по-кротко - Вие сте достатъчно умен събеседник, така че подходете внимателно към хората, с които разховаряте. Бъдете внимателни и се пазете. В петък и събота няма да сте в най-добрата си форма, но това няма да Ви попречи да очаровате семейството си.В неделя сте магнит за забавление и приключения.

Рак

Какъв чудесен начин да започнете седмицата! Пълни сте с ентусиазъм и енергия в понеделник, така че не се притеснявайте и стеснявайте когато става въпрос за това, което искате. Интуицията ви е много точна, така че ще останете възнаградени. Във вторник, сряда и четвъртък с голямо удоволствие ще спечелите малко добре дошли аплодисменти от страна на обкръжението Ви.  В петък и събота ще откриете, че имате способността да овладеете всички мънички (но все пак важни) детайли от живота, така че това е идеален момент да направите амбициозни планове, дори и да Ви се струват сложни.Тази неделя забравете всички конфликти вкъщи и се насладете на почивният ден.

 

Лъв

Може би ще бъдете потънали в мисли в началото на седмицата, но в добрия смисъл! Размишлявали сте доста напоследък, което в понеделник ще доведе до задоволство и самоувереност. Във вторник, сряда и четвъртък всички погледи са насочени към Вас. Вашата репутация (отлична, разбира се) се разпространява наоколо и другите ще искат да се наслаждават на увереността и харизмата Ви. В петък и събота тази доза самочувствие ще се преобърне съвсем - не се изненадвайте ако Ви се прииска тишина и спокойствие.Тази неделя отделете повече време със себе си или с любимият човек (най-добре излезте на среща или нещо романтично).

Дева

Организирайте се! Започнете седмичата като стриктно подредите светът около Вас, за предпочитане в компанията на съмишленици. Социализирането в понеделник е нещо, от което се нуждаете, и което ще Ви зареди за цялата седмица. Във вторник, сряда и четвъртък може да се чувствате претоварени от твърде много неща, но не се отчайвайте. Едно от качествата Ви ще е в помощ - гъвкавостта ще ви бъде верен приятел. В петък и събота планирането Ви се отплаща. Очаквайте да завършите стари проекти и да сложите началото на нови такива.Тази неделя се опитайте да устоите на изкушението да закупите нещо прибързано и импулсивно. Много по-добри сте на емоционално и духовно ниво, отколкото на финансово.

Везни

Дръжте главата си наведена надолу в началото на седмицата. Ще се изправите пред вихрушка от искания в понеделник, които ще отвлекат вниманието Ви от Вас самите. Във вторник, сряда и четвъртък ще има хора, опитващи се да Ви изместят настрана, но не се доверявайте на всеки. В петък и събота излезте и бъдете разговорливи, дори да не се чувствате уютно, забравете всички задръжки. Социализирането ще Ви помогне да забравите напрежението и по този начин ще имате възможност да помогнете на другите с помощта на така познатата на всички чувствителност.Тази неделя всички погледи са насочени към Вас. Флиртуваща фурия.

Скорпион

В началото на седмицата е идеалното време да постигнете това, което най-много желаете и жадувате. Понеделник Ви заварва изпълнени с увереност и харизма, и един задълбочен разговор може да Ви отведе до мястото, на което трябва да сте. Във вторник, сряда и четвъртък внимавайте и не налагайте мнението си. Вашето его може да Ви въвлече в не един конфликт, дори и да не сте го искали. В петък и събота се опитайте да направите услуга на приятел, пък може и да научите някоя друга тайна историйка.Тази неделя се отдайте на въображението си под формата на някакъв вид изкуство. Ако прекарате известно време сами на тихо място това ще Ви помогне да разберете от какво имате нужда.

Стрелец

Следвайте настроението си в началото на седмицата! Може да не сте на една и съща вълна като другите в понеделник, но това единствено може да Ви радва, като по този начин ще изникне не една добра идея. Във вторник, сряда и четвъртък се възползвайте от възможността да припечелите нещо. Късметът е на Ваша страна в момента и поемането на риск е най-бързият начин на печалби, и не става дума само за материални. В петък и събота покажете известна предпазливост. Погрижете се за някои детайли преди да избързвате напред (което може би Ви звучи скучно, но не е).Тази неделя почувствайте любовта във въздуха и покажете на любимите си хора, че ги цените.

Козирог

Не се опитвайте да избегнете проблемите, които Ви предоставя началото на седмицата. Понеделникът Ви дава идеална възможност и отговори на всичките Ви въпроси. Във вторник, сряда и четвъртък нещата не са такива, каквито изглеждат. Използвайте вашпите отлични аналитични умения и използвайте известна предпазливост - така би трябвало да може да видите това, което наистина са другите без заобиколки. В петък и събота си направете големи планове и вижте как стават реалност, благодарение на вашето постоянство.В неделя предприемете нещо ново, това е идеалното време за ново начало.

Водолей

Началото на тази седмица може да се окаже трудно ако не сте в най-добрата си форма. Няма за какво да се тревожите, просто се опитайте да спрете да мислите и продължете напред в понеделник. Във вторник, сряда и четвъртък се очаква вдъхновение да творите. Интелектуалецът у Вас може да доведе и до стряскащи и забавни открития стига да имате смелостта да експериментирате. В петък и събота ще бъдете изключително креативни и изобретателни. Трябва да покажете известна предпазливост, и в неделя търсете нещо (или някой) ново. 

Риби

Ако имаше как всяка седмица да започвате по този начин! Очаквайте Вашият понеделник да даде началото на голяма доза забавление и флирт и не бъдете срамежливи - хората няма как да получат достатъчно от компанията Ви за момента. Във вторник, сряда и четвъртък може да се почувствате сякаш имате твърде много неща на главата си, но просто поемете дълбоко дъх и покажете малко търпение. В петък и събота бъдете смели. Не се притеснявайте ако не сте наясно с всичко случващо се - много по-добре е ако просто скочите в неизвестното. В неделя изхвърлете старото и посрещнете новото.

 

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове