Седмичен Хороскоп (29.02-06.03)

Седмичен Хороскоп (29.02-06.03) - картинка 1

Звездите спират обществени поръчки

7/ Тази седмица ще бъде доста луда, а зодиите в бели ризки с колани

Овен: отивате в ресторант, но не ви носят поръчката навреме. Искате веднага връзка с управителя и ви подават на телефона Бойко Борисов, а вие разбирате, че на всички останали в заведението поръчките са спрени.

Телец: Обичате половинката си толкова, че на работното място му изпращате плик с куршум и карамфили. Изненадващо разбирате, че след работно време е заминал в неизвестна посока за южна страна.

Близнаци: В огледалото не виждате нито Пеевски, нито Борисов, нито Прокопиев. Нещастни сте, че сте надебеляли и започвате да носите само черно, за да изглеждате по-слаби. Уви при всяко преминаване през огледалото, то се напуква все повече.

Рак: Чувствителност и емоции са Ви сграбчили за гушата тази седмица. Обгрижвате половинката си толкова много, че дори не забравяте за двуседмичната ви годишнина да вдигнете билборд на бул. България.

Лъв: Взимат ви за участие в "Под прикритие". В последствие разбирате, че ще умрете в първи сезон като блъснат статист, жертва на гонка в сценария. Умирате толкова впечатляващо, че няма нужда от дубльор...

Дева: Суетата и манията ви власт тази седмица са като Еверест. Обмисляте влизане в Парламента.. с взлом.

Везни: Положението е на кантар.  Искате да се пробвате на работа в БНБ, щото знаете, че там са големите пари и на никой няма да му пука, ако оплескате нещата.

Скорпион: Ставате родители и не можете да решите да дадете детските надбавки за бира или за друг, по-изискан алкохол.

Стрелец: Иска ви се да си смените фамилията, за да има поне нещичко интересно във Вас, сухари такива

Водолей: Чудите се какъв е смисълът да се дипломирате, след като чистачките на летище София получават повече пари от вас за по-малко свършена работа. Даже успяват след като изметат Терминал 1, могат и да получат бонус, разговор с премиера.

Козирог: Забравяте да се обръснете и охраната на работното ви място не ви пуска по подозрение, че сте от Ислямската държава и искате да монтирате бомба.

Риби: Съдейки по външния си вид, смятате, че имате реален шанс да се вмъкнете в Германия като бежанец.

/30

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове