Седмичен хороскоп в рими (23.05.-29.05)

Седмичен хороскоп в рими (23.05.-29.05) - картинка 1

Тази седмица звездите са доста по-забавни ...

Овен

Няма по-безстрашни от Овните! - казват те и пъчат си гърдите. Още в понеделник са безстрашни, забравили са страховете някогашни. Че са смели - никой не отрича - качество, което се обича! Някои са с усет, много знаят, други - с "такт" по "нервите играят". Лудо хвърлят се навред с рогата, даже с риск да си строшат главата.

Във вторник и сряда да внимават и с глупости да не се занимават. Те са храбри, славни в борбата -знаят да си защитят правата.Артистични са, добре говорят.Властни са - не искат да се молят. На червено честичко пресичат, правилата никак не обичат. Четвъртък петък и събота са дните им любими, стане ли дума за парти са непоколебими.

Искат ли, света ще преобърнат 20-и век във 30-и ще превърнат. Характерно е, че са ревниви, горди, но добри, трудолюбиви. Не умеят никак да изчакват, но Загубят ли - не се оплакват. Двата пола, знайте са инати -по това ще бъдат разпознати. В неделя е време за почивка и отмора,но и тогава не ги напуска хумора.

Телец

Туй Животно, знайте, е опасно! За живота всичко му е ясно.  То е избухливо, твърдоглаво, иска Винаги да има право.

В понеделник и вторник пак са направили беля, косата им бързо побеля. Може да работи със години, за да има даже за роднини. В сряда и четвъртък все размества и реформи прави,та долапи нови да постави. Със лукавия си нрав привлича и след големците много тича.

То самичко прави си реклама, друг го хвали само с цел измама. Някои са мили и добрички, пият, пеят, ходят по Женички. В петък вечерта и събота цял ден да си хапват хубаво обичат и компанийките ги привличат. Не дай Боже да ги затъмните -ще ви станат доста черни дните: все ще лъжат, ще ви злепоставят и добро за вас не ще оставят! Неделята е време за размисъл, намерете вашият смисъл.

 Близнаци

Дайте книги за Близнака славен! Вечно той в науки е "удавен"... Няма понеделник, няма вторник, той всичко трябва да разбира, думите си не подбира.

 Любопитен - всичко да узнае -в тази слабост граници не знае! Той е комбинаторът опасен, всеки ход пределно му е ясен. Знайте, той е кавалер отличен, много умен, ловък и практичен.С него никой няма да скучае и неща различни ще узнае.  В сряда и четъвртък да внимават и с лоши хора да не се занимават. Всички са големи дипломати, те блестят в диспути и в .преврати! Много "тънко" ще ви изиграят и което искат, ще узнаят.

Може днес за тях да сте царици, утре ще сте просто магарици. В петък, събота и неделя те са неознаваеми, с мисли трудно обработваеми.

 Рак

Раците се мислят за Юнаци, хитреци са, хич не са глупаци! Още в понеделник показват своят характер лош, но в успехите са кош след кош.Уж стеснителни, добри, тактични, Всъщност - пресметливи са, практични. Във вторник, сряда и четвъртък с вас ще бъдат "мазни",друг път - всичко много ще ги дразни. Днес ще са засмени, приказливи, утре - мнителни и горделиви. Имате ли къщи, коли, вили -най-добре е да сте ги укрили ,че "добрите" Раци най-обичат чуждите имоти да завличат.

Ако могат, даже и държава ще заграбят те "3а чест и слава"- Женят се понякога сто пъти, за да пипнат тлъстички имоти. В брака - чрез лъжите ще успеят. Винаги на чужди гръб Живеят. В петък, събота и неделя без скандали трудничко минават - туй е мярка - нищо да не дават..

 Лъв

Лъвовете са добре познати и навред в света докрай признати, всеки понеделник за тях е успешен, с начало на такава седмица, няма как да бъде безуспешен! Те са благородни и учтиви, предани, добри и услужливи. Във вторник и сряда в службата те винаги успяват, мъдро, справедливо управляват. Ала вкъщи рядко се прибират (все компанийки си някъде намират, особено стане ли петък и събота). Могат тъй да карат със години, влюбват се във смъртни и в "богини". Щедри са и всичко ще ви дават, никога не ще ви изоставят, но жените всичко ще ви вземат и хомот дори ще ви наденат. Искат власт, богатство, чест и слава, ала всеки Лъв не винаги успява или той, когато вече има -някой Лъв, по-силен, му го взима.

Лъвовете гледат нависоко, но затъват някога дълбоко. И дори "удавен" - не признава -гордостта си много уважава, няма събота неделя, мнението си все споделя!

 Дева

Девите са умни, разсъдливи, ту сърдити, ту добри, вежливи. Във Живота хитро се нареждат, Даже и роднините подреждат. В понеделник и вторник ще направят всекиму услуга, но в замяна ... ще поискат друга! Мъж ли е - той все анализира,"цаката" на всичко ще намира. Винаги ще прави точни сметки - за бензин, за дрехи, за подметки. В сряда и четвъртък пипне ли в ръцете власт голяма -друг не ще я вземе - начин няма!Ако е Жена, е услужлива, принципна и доста паметлива. Като Пенелопа уж ще чака„ Дева си е, но изневерява и съпруга ловко изиграва. Лъже, маже.. И целта постига, но духовното не й достига!

Събота и неделя близък ли си - теб ще те зачитат, чужд ли си - теб ще те изритат!

Везни

Тези Винаги се колебаят -кажат "да" - и почват да се каят. Тук се раждат много дипломати,но не липсват калпави, зъбати. Понеделникът и вторникът им почва малко криво, но срядата пристига съвсем игриво и вежливо. Някои обичат да се кичат, само нови дрехи да обличат. Ако могат - триста гардероба те ще занесат дори и в гроба! Винаги са живи и кокетни, по природа - умни и коректни. Работа домашна не обичат, но по Вечеринки често тичат. Стане ли петък на дансинга са те крале, нямат спирка, братле.  "Златната среда" им е любима, пролет, лете, есен, в късна  зима.. Те са със амбиции големи, дните им са приказни поеми! Само ако искат, имат воля.-, но уреждат всичко с едно "моля".

По рождение са справедливи, те са честни, мили, услужливи. Обичливи са и все засмяни. Общо взето са добри,разбрани. Събота и неделя е време за почивка, но зашо не си купите и нова придобивка.

Скорпион

Господ сам от него да се пази, няма понеделник, няма вторник! (Все ще се опитва да те "сгази") Всеки ден особено във сряда и четвъртък все ще спори, ще се бунтува, срещу всичко той ще негодува. Тук се Раждат много генерали - някои по-страшни и от хали! Те са си ревниви и опасни, изобилни с планове ужасни. Те понякога изневеряват, но на други "правото" не дават... Иначе са умни и добрички, щедро харчат своите парички. В нужда ли сте - ще би подпомагат. Бедни ли сте - няма да избягат. В свободните си дни, събота и неделя ще Ви почитат, даже и за близките ще питат.

Мъж ли е - за правда ще се бори и каквото може, той ще стори. Все инати доста прозорливи са жените, но са променливи.. Ако си коректен с тях - успял си, иначе - отдавна знай, умрял си!

Стрелец

Цял Живот Стрелецът Все се цели в най-различни и опасни цели. За тях понеделникът е е не просто ден и списъкът им с приятели никога не е безлюден. В сряда и четвъртък някои са твърде работливи, но се срещат хайти, мързеливи. По характер те са упорити, лоши са, когато са сърдити. Те обичат много да пътуват и със големците много да общуват.

И в уикенд и в делник имат маниер добър, отличен, дух - свободен, волен, поетичен. Тук Мъжете са добри, учтиви,а Жените - хитри, досетливи. Те са ловки, бързи и логични,пресметливи в брака и тактични.В къщи са отлични домакини, готвят като истински богини. В събота и неделя стъпват важно, тежко на Земята - Вирнат е носът им в небесата...Всички са по дух аристократи, но не липсват дребни тарикати.Нестабилни връзки не признават! Верни ли сте - ще Ви уважават.

Козирог

Този знак е силен и стабилен -Вечно от идеи окрилен! В понеделник и вторник нека от недоброжелатели се пази, иначе в живота ще загази. Всички учени са, май, събрани тука, за да "мъчат" някоя наука. В сряда и четвъртък са уникално търпеливи, точни са, практични, пестеливи. Само "чистата игра" признават, истината много уважават! В петък някои от този знак нехаят и не искат нищичко да знаят, пият и по баровете скитат, докато накрая ги изритат... Ходят със жени, но предпазливо. Даже "лудо" те да ви обичат от проклета гордост - ще отричат! Тук жените имат силна воля -изпълняват всяка мъжка роля. Събота и неделя никому длъжници не остават. От комплекси - шанса пропиляват..

Водолей

Тази зодия е славна и опасна - всяка друга й е много ясна! В началото на седмицата гледат с присмех на света сеира, режат с думи, сякаш със секира. Надалече в бъдещото виждат!Доста хора много им завиждат! В четвъртък и петък на приятелите те са верни и спасяват ги от грижи черни. Те са сякаш бюро за услуги, ала не за себе си - за други- Справят се с най-трудните проблеми,в помощ са на малки и големи. Петък, събота всичко от сърце ви подаряват,а за тях стотинка не оставят.

Много гении са тук събрани, но за жалост - трудничко разбрани. Най-големите реформи правят -светлина на хората даряват! В личния живот не са щастливи,но добри са, честни, работливи. Събота, неделя и всяка следваща седмица вободата е на първо място и това добре да ви е ясно!

 Риби

Рибите в понеделник и вторник са мили и добрички, хрисими и божии душички. На големи жертви са готови, но на тях живота Всеки трови... Че мъжете са добри - така е, но жените - кой да ги изтрае? Някои са пойни птички, други Все опяват за парички, вечно от живота се оплакват и безброй съвети ни натрапват. Сряда и четвъртък искат всичко те да ръководят и мъжете "3а носа" да Водят. Някои са честни и морални -но се срещат долни, зли, нахални. Двата пола чашката обичат, във Винцето славно се увличат.

Рибите - мъже се Водят лесно, но не ги оставяйте на тясно. Рибите - жени са най-добрите, ако им "по гайдата Вървите". В петък, събота и неделя те са скромни, по принцип - справедливи,те не са надути, горделиви.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове