16 стъпки в света на оралните ласки

16 стъпки в света на оралните ласки - картинка 1

Запретнете ръкави

Да сме честни: всяко момиче някога е поело по пътя на чувствените радости. Колкото и да съветвам как да направиш оралния секс в двата му варианта по-добър, по-приятен и по-разнообразен, тези думи няма да достигнат до съзнанието на онези, които се притесняват да направят дори и първата крачка. Да опитаме заедно. Внимателно, предпазливо и без резки движения.

1. Нежност невидимка

За опитните двойки, естествено, зрителният контакт по време на орален секс е голямо предимство. Но ако вие не сте от тях, направи всичко наобратно. Пусни щорите и изгаси лампата. Целувай любимия, спускайки се все по-надолу и по-надолу... Точно в това е разковничето: когато не се разсейваш със зрителни образи, се съсредоточаваш върху усещанията. Помоли го да ти отговори по същия начин и самата ти ще се убедиш.

2. Пази си сливиците

Остави всички тези хитринки от раздела „дълбоко гърло” на порно-звездите. Напълно невинното поемане ще има същия ефект като опасността за гласовите ти връзки ще е по-малка.

Искаш ли партньора ти да има чувството, че си поела напълно в устата си целия му член? Опри крайчето на езика си в небцето. Нека главичката му се опира във вътрешната страна на езика ти. Всичко, което не е влязло, обхвани с ръка.

3. Като заговорихме за ръце...

Читателите ни мъже признават, че ласките с ръце и уста едновременно са едни от най-любимите им методи. Например: обхвани ствола му с две ръце – една под друга – и нежно ги завъртай в противоположни посоки. А в същото време гали главичката с език.

4. Многофункционалността rulz!

Жената достига оргазъм по-бързо, ако получава ласки на няколко ерогенни зони едновременно. Затова, когато той те стимулира с език, постави ръцете му на гърдите си. Нека нежно гали зърната ти в началото и леко ги стисне, когато приближаваш кулминацията.

5. Това ли е любовта?

54% от мъжете са признали пред запитването на Cosmo, че оралният секс им харесва като прелюдия и той не заменя останалото.

6. Секс с вкус

Може би някой от вас има сухота в устата? Или го смущава естественият вкус на даже току-що измитото тяло? (За това, че първо и двамата трябва да минете под душа въобще няма да говорим в отделна точка – възрастни хора сте, сещате се).

7. Бели петна на картата му

Точката на пениса, която често и незаслужено е игнорирана, е краят на уретрата. Дори и мъжът може да не знае колко е чувствителна. Опитай да поставиш крайчето на езика си там и ритмично да натискаш със средна сила.

8. Обуздай коня му

Сложи края на пръста си на юздичката и обхвани главичката с устни заедно с пръста си. Докато движиш устни нагоре-надолу по ствола, гали юздичката с пръст.

9. И „съседите” му също искат да участват в купона

Петдесет и един процента от мъжете се оплакват, че половинките им игнорират топките им по време на орален секс. Опитай внимателно да вземеш едната топка в уста и леко да я засмучеш, докато продължаваш да гладиш ствола на члена.

10. Разкърши се

Какво да правиш, ако те стимулира с език не така, както обичаш, а се притесняваш да кажеш?

Вземи пример от Шакира и завърти бедра с нужното темпо и посока.

11. Радост, а не задължение

„Е, добре де, ще го направя. Но имай предвид, че ми е трудно и неприятно, а и утре ще ставам рано... Та, няма ли скоро да свършваш?” Никой не заслужава такова отношение. Покажи, че ти е приятно да даваш ласки така, както и да ги получаваш. И това няма да остане незабелязано.

12. Route 69

Знаменитата поза 69 си има своите минуси (особено ако ви пречи разликата в ръста) и плюсове. Ето и една удобна нейна разновидност: и двамата лежите настрани с лице към интимните части на партньора, доставяте си ласки орално и междувременно си масажирате взаимно дупетата. Това подобрява кръвообращението в нужните органи и засилва оргазма.

13. Изкуството на контраста

Когато сте възбудени, малко студен въздух в съчетание с горещия език на партньора може да има невероятен ефект.

През зимата в планината дори няма да ви се наложи да измисляте допълнителни хитринки (достатъчно е да повдигнете края на одеялото). А през горещите летни нощи насочете струята на вентилатура към специалните места.

14. Захапвнията се отменят

Страхуваш се да не закачиш чувствителната кожичка на члена му със зъби? Дръж устните си във формата на халка и с тях закрий зъбите. Движейки тази „халка” по дължината на члена, внимателно стискай устни, след това отпускай – и отново.

15. Бразилска хитрост

Мъжете признават, че ако не те домързи да си епилираш бикини зоната, то те далеч с по-голямо желание ще те дарят с ласки под талията.

16. Да повторим?

Искаш по-често да получаваш орални ласки? Не забравяй вечерта горещо да му прошепнеш, че през целия ден не си могла да забравиш как вчера те е галил там. Даже в трамвая си се возила усмихната. Кой герой няма да иска да повтори подвига си?

Източник: Космополитън

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове