Винаги има неща, които не знаем. Това важи и за сексуалния ни живот. А колкото по-рано изучим тънкостите, толкова повече ще се радваме на креватни приключения, които ще ни носят удоволствия.

1. Бъди егоист

Поне веднъж трябва да си го позволите! Прави секс както на вас ви харесва, без да ви пука той ще свърши ли, няма ли, иска ли фелацио, не иска ли. Важният сте вие!

2. Гледай порно

Ако досега не сте гледали филми за възрастни с гаджето преди или по време на секс, то е крайно време да го направите. Толкова силно ще се възбудите, че сексът ви ще е зашеметяващ. Ще взаимствате и идеи от порно филмите, които ще приложите. 

3. Не отлагай

Сигурно ви се е случвало да се награбите в коридора или в асансьора и точно, когато е най-хубаво, да отложите за след малко. Когато ще сте в спокойна обстановка. Е, не отлагайте! Направете го, където ви удари хормонът. Струва си да получите супер доза адреналин в комбинация със сексуален екстаз.

4. Господарка или подчинена

Купете си белезници, домино или каквото там ви хрумне. И си поиграйте на власт и подчинение. И само не се правете, че никога не ви се е искало.

5. Не преследвай оргазма

Колкото повече мислите за оргазма и се стремите към него, толкова по-трудно го достигате. Не забравяйте, че всичко се контролила от мозъка. А пък, ако той свърши и вие останете на сухо, отвътре започва да бушува една неконтролируема раздразнителност. Излишно е това състояние, което унищожава всичко, случило се до момента. Накарайте го да се погрижи за вашия оргазъм, ако не искате да завършите акта така. Може и вие сама да стигнете до края.