5 важни неща за секса, които е добре да знаете

5 важни неща за секса, които е добре да знаете - картинка 1

За да се наслаждавате още повече на изживяването, а и да овладеете някоя и друга тънкост, ви съветваме да се запознаете с тях

Макар в основата на хубавия секс стои страстта, а не строго определени правила, малко полезна информация не вреди никому. За да се наслаждавате още повече на изживяването, а и да овладеете някоя и друга тънкост, ви съветваме да се запознаете с 5 важни неща за секса.

1. Правете секс сутрин!

Сутрин сексът е най-приятен, но и най-полезен. Идеален е за добър старт на дена. Зарежда с тонус и настроение, замества сутрешната гимнастика, а и така или иначе партньорът ви е в ерекция. Защо да не се възползвате и да облекчите и него и себе си?

Снимка 275650

1. Фелациото е блян за мъжа

Ако някой си мисли, че любовта на мъжа минава през стомаха, значи има сериозен проблем с географията! Господата обожават френската любов и ако жената до тях не се скъпи да я дава, те наистина ще луднат по нея.

Снимка 275993

3. Сексът е лек срущу стрес

Не случайно се казва, че на киселите жени им трябва здрав секс! Редовните ласки в леглото са чудесен помощник в борбата срещу стреса. Освен това помага и да сме по-концентрирани и продуктивни.

Снимка 275996

4. Сексът е незаменима гимнастика

Не ви трябва фитнес, не ви трябва да ставате рано сутрин за бърз крос, останете си под завивките и събудете любимия за нещо по-палаво. По време на секс калориите се горят неусетно и най-важното - приятно!

Снимка 275997

5. Бъди уверена и се обичай!

Леглото не е подходящият момент да се притесняваш за теглото, големината на бюста или формата на дупето си. Не само, че на теб няма да ти е готино, но току-виж и партньорът ти е приземил самолета. Бъди уверена в себе си, защото това отличава добрата любовница от посредствената.

Снимка 275998
/33

Facebook Коментари

Коментирай

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?

Блогове