Секс: Горещи точки при мъжете

Секс: Горещи точки при мъжете - картинка 1

Цели 22

Смятате, че майката природа е дарила дамите с много ерогенни зони, а е оставила на мъжете само една, досещате се коя, нали? Грешите.

Известни американски психолози ще ви разкрият една напълно различна истина. И освен това ще ви подскажат кои са местата от тялото му, с които, ако си поиграете, ще го отведете на седмото небе.

1. Зад ушите

Галенето на това място предизвиква изблик на удоволствието. Сексолозите предлагат да създадете леко напрежение върху тази точка - целувка, игра с език, галене.

2. Ушите

"Мъжете обожават да усещат езика ви в ухото си, и това е чисто хормонална реакция ", казва Лу Паджет, автор на книгата "Как да станете изкусен любовник"."Ухото е една от неговите основни ерогенни зони." По време на любовната игра, Паджет съветва да го целунете нежно по края на ухото, да заобиколите хрущяла и накрая лекичко да пъхнете езика си в ухото.

3. Горната част на врата

Съвсем бавно докосвайте тази "опасна зона", където започва косата, и ще го доведете до екстаз, казва масажистката Кели Дайс. Това място е чувствително, защото кожата е гладка, с много вени и нервни окончания. Бавно прокарайте пръсти там и веднага ще видите реакцията му.

4. Вратът

За мъжете това е изключително важно място, понеже там се събира напрежение, а нежното докосване може да го освободи от това, обяснява Матю Кларк, спортен инструктор. Бавното и леко захапване ще бъде страхотно. Но го направете наистина бавно. Кавалерите смятат, че има нещо страстно и диво в ухапването - това е все едно да му кажете, че искате точно в този момент да го изядете.

5. Вътрешната страна на ръката под лакътя

Идеално място за бавно докосване. Тази част не търпи силни и повърхностни докосвания - така само ще го нервирате. Поглезете го с кокалчетата на пръстите си и ще пробудите сетивата му.

6. Горната устна

Най-чувствителната част на лицето. Пробвайте първо с нежни целувки, леко ухапване и гъделичкане на частта между носа и горната устна. Какво ще кажете да е с перо?

7. Главата и косата

Разрошвайте косата му, най-добре започнете с масаж. Лу Паджет твърди, че главата е важна ерогенна зона заради това, че там има концентрация на много нервни окончания.

8. Зърната на гърдите

Ен Хупър, авторка на книгата "Страхотни секс игри" предлага да поставите дланите си върху гърдите на партньора и да започнете да си играете със зърната му. Галете ги с длани, но нека това бъде бавно и нежно. Не ги стискайте.

9. Длани

С бавни и леки докосвания следвайте линиите по дланите му, но през цялото време го гледайте в очите. Ще му идва да ви изяде. Това може да бъде много интересно, ако изненадате партньора с тези движения на обществено място. А след това...

10. Любовна пътека

Линията между пъпа и пубисната кост се нарича любовна пътека. Ен Хупър съветва да поставите дланите си върху стомаха му и да правите кръгообразни движения - отначало по-бавно, а след това по-бързо. Бавно спускайте дланите към члена му. Запомнете: бавно. Тази зона е изключително чувствителна и едно погрешно движение може да предизвика болка.

11. Долната част на гърба

Ако докоснете по правилния начин основата на гръбначния стълб, партньорът ви ще бъде много щастлив. Масажирайте тази част с два пръста, с умерена сила, и ще видите как тялото му притреперва.

12. Бедрата

Taзи част е с много нервни окончания, а мъжете обичат, когато ги сграбчите за бедрата или когато ги ухапете. Това незабравимо чувство на топлина преминава през цялото тяло. Някои дори стенат от удоволствие.

13. Скротум

Там се крие мъжката G-точка. Открийте мястото между тестисите и ануса - това не са повече от седем сантиметра в диаметър. Боб Шварц, автор на книгата "Всичко за оргазма", нарича скротума скрития корен на крайниците.

14. Вътрешната част на бедрата

Тази зона е по-голяма - около 10-20 сантиметра. Тук също се намират най-чувствителните нервни окончания. Нежното докосване с пръсти или с език събужда всички сетива, а по-силното докосване и масажът изтласкват кръв към гениталиите. Намажете дланите си с лосион и масажирайте тази част, като променяте честотата и бързината на движенията, но винаги в посока към пениса.

15. Тестисите

Ако мъжът е прекалено чувствителен на това място, можете да го овлажните с малко плюнка или лубрикант. Винаги дръжте половия орган в ръка, докато си играете с тестисите.

16. Коленете

За мъжете е секси дори когато жената постави ръката си върху коленете им (невинно признание, че го желаете). Първо потупайте нежно коленете, за да разбудите нервните окончания там, а след това с пръсти сърфирайте из региона.

17. Зад коленете

Това ще бъде истински вулкан. Прокарайте пръсти по тази зона - нагоре - надолу. Това скрито съкровище на мъжката чувствителност някак остава на заден план. Изненадайте го.

18. Прасците

Масажистът Джони Рей обяснява, че прасците са много чувствителни, понеже там мускулите са под непрекъснато напрежение. Разтрийте ги.

19. Глезените

Глезените са и неговата секси Ахилесова пета. Там кожата е тънка и чувствителна, а вашата задача е да следвате нежната тетива - от ставите до прасците - в тази посока.

20. Стъпалата

Тук трябва да откриете правилната точка и той ще има чувството, че преживява неколкократен оргазъм. Ако силно масажирате стъпалото му по цялата дължина, ще има чувството, че държите половия му орган.

21. Между пръстите на краката

Това е несравнимо душевно задоволство, казва Лаура Норман в книгата "Първо чувство". Нежният масаж на зоната между пръстите и върха на палеца го освобождава от стреса, който се е натрупал във врата и раменете.

22. Пръстите на краката

Смученето на палците на краката е най-интимното в любовната игра. Джон Лойд, автор на книгата "Хубави двойки", казва, че това е много еротично изкуство за доста мъже. Започнете от най-малкия пръст, преминете бавно към останалите, все едно ядете сладкиш. Внимавайте с палеца, понеже в този случай той представлява половия орган.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове