Разнообразете половия живот с половинката си със секс играчки, особено ако вече познавате телата и движенията си в леглото.

Говорим за тези, които изглеждат безобидно, но използвани по правилния начин, могат да разгорят страстите и да доведат до истинска възбуда и запомнящ се финал на акта.

Вибриращ пръстен

Той работи едновременно за удоволствието и на двамата партньори. С тази секс играчка, която е достъпна дори и в аптеките, ще разтърсите света на старомодния ванила секс. Вибрациите на пръстена ще осигурят на по-силна ерекция на мъжа и ще доведат жената до сигурен оргазъм.

Масажни масла и лубриканти

Ако искате, да се насладите един на друг по-дълго време, то лубрикнтът е много полезен. Освен, че проникването ще бъде улеснено, осигурявя изтръпващ или изстудяващ ефект. Ако пък искате партньорът ви да се погрижи само за вашето удоволствие, значи еротичният масаж е доста подходящ. В крайна сметка, никой не би отказал, да освободи напрежението чрез един хубав масаж.

Белезници

Искате да го играете по-грубо? Значи белезниците са чудесен избор. Само трябва да решите дали искате да сте в доминираща или в доминирана поза. От там нататък само можете да доразвивате фантазиите си. Ако жената е свикнала с идеята да бъдете вързана, може да добави и превръзка за очи, и дори камшик.

Мини вибратор

Ако мъжът иска само, и единствено той, да бъде виновникът за вашия оргазъм, значи мини вибраторът е точната секс играчка. Той е малък и дискретен. Върши работата си чудесно. Но само с помощта на своя партньор жената ще може да достигне връхната точка на удоволствието.

Яйцето

Хубавото на любовното яйце е, че е една от най-евтините секс играчки на пазара. Тя е чудесен избор за двойките, които не искат прекалено много външна намеса. Екстрата на яйцето е вибриращият му ефект, който се регулира с дистанционно. Можете да усилвате и намалявате интензивността в зависимост от желанията си. И още една добра новина - жената може да го използва и сама.