Бич за самочувствието на един мъж е невъзможността да задържи оргазма си и да достави максимално удоволствие на партньора си.

Проблемът се наблюдава при 8-10% от мъжете, според официална статистика. Но истина е, че преждевременната еякулация е далеч по-често срещано явления, отколкото си мислим.

Известни са методи и билки, които даряват мъжете с невероятна полова мощ. Положителното е, че тези цярове не само, че не крият рискове за здравето, но наистина помагат.

Бабини зъби

Снимка 275439

Активните съставки на тази билка са особено благоприятни за половата система. Екстрактът, добит от нея, стимулира производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон.

Увеличаването на тестостерона пък води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и и засилва потентността. Още нашите деди са използвали този природен сексуален стимулант, за да удвоят шансовете си да се сдобият с много наследници.

Магарешки бодил

Снимка 275441

Това е другата популярна билка, която вирее в Европа, Северна Африка, Азия, цяла България, а по-късно е пренесена в Северна Америка и Австралия. Тя е прочута в цял свят със своето благоприятно действие върху потентността и половата мощ. Освен това помага за възстановяване на силите на организма и повишава тонуса на гладката мускулатура.

Жълт кантарион

Снимка 275443

Той е един от най-мощните афродизиаци. Особено полезен е при преждевременна еякулация и действа еднаква благоприятно както на мъжете, така и на жените. Учени от цял свят дълго са изследвали свойствата на жълтия кантарион и са установили безспорните му качества. Нашите деди пък са открили, че в съчетание с бабини зъби и магарешки бодил, той е най-мощната виагра и отличен източник на енергия.

Мурсалски чай

Снимка 275444

Чудото, наречено още "Родопската виагра", вирее единствено на Балканите и най-вече в Пирин и Родопите. За първи път билката, която я сочат като лек за всичко, е открита в Шар планина, откъдето произлиза и латинското наименование Sideritis scardica.

Освен че дава много сила, Мурсалският чай, съдържа сериозни количества калии и цинк - едни от най-важните елементи, от които зависи качеството на спермата, потентността и половата издръжливост. Има слух, който гласи, че през 60-те и 70-те години в България високопоставени членовете на Политбюро са пиели екстракт от Мурсалски чай, за да засилят своята потентност. Нашите прадеди пък са го наричали "Чаят на дълголетието". Но това е само малка част от широкия аспект на действие, билката има и още десетки здравословни ползи.

източник: lifestyle.bg