Сексът винаги може да е на 6, ако знаете как да си доставите кеф, както и на него. Има трикове за всяко нещо. Може да приложите всички до един, а ако времето ви е кът, възползвайте се поне от някои. Работят!

Приказки

Става, но задължително е те да са мръсни. Това е истински фетиш за господата и добрата новина е, че изобщо не е нужно да сте особено изобретателни. Просто не мълчете, кажете какво чувствате в момента, но по-пикантен начин.

Да падат дрехиии...

Актът на разсъбличането е ужасно еротична гледка за мъжете. Оставете го да смъкне дрехите ви сам, това ще му подейства много възбуждащо. И заложете на дантеленото бельо - изпитана тактика е.

69

Е, тази поза е просто обожавана от мъжете. И има защо. Доставянето на взаимни удоволствия е много възбуждащо.

Поза "Ездачка"

Няма какво да се лъжем, мъжете обичат жена върху себе си, която се гърчи от страст и кефи ... Секси е! Такива мацки излъчват страст, самоувереност, власт... Все неустоими неща.

Фелацио

Ммм, да, да си дойдем на думата - мъжете си умират за удоволствието, наречено "свирка". Освен че е адски приятно за тях, направо разтърсващо, получаването на орална любов ги кара да се чувстват доминиращи. А това е нещо, което всеки мъж иска да изпита.

Самозадоволяването

Не, не става въпрос за неговото. А той да ви гледа как се докосвате е невероятна наслада за очите му. Ако искате да го подготвите за разтърсващ секс, покажете му къде и как да се съсредоточи, докосвайки вашето тяло.

Секс пред огледалото

Класика, но адски възбуждаща класика. И то не само за мъжа, нали?

Силна прегръдка...

... само че там долу. Стегнете вагиналните си мускули, докато той е във вас и ще му осигурите невероятно удоволствие.

Еротични танци

Събличайте се чувствено на еротична музика. А за да нажежите още повече обстановката, можете да го вържете за стола, с вратовръзката му. На бас, че когато го развържете, той ще е истински звяр в леглото.

Задна скорост

Позите, в които мъжа е зад жената, винаги са били много любими на по-силния пол. Те имат лек порно привкус, който е много еротичен, а и позволяват на мъжа да доминира. А това също е много секси за него.