Мъже, спете чисто голи!

Мъже, спете чисто голи! - картинка 1

Забравете за всякакво бельо

Мъжете да забравят за слиповете и боксерките - те трябва да спят чисто голи, ако искат да се сдобият с потомство, пише в. "Дейли мейл"

Според американския уролог от Ню Джърси Брайън Стайкснър няма нищо по-лошо за спермогенезата от долното бельо. То повишава телесната температура и вреди на качеството на мъжката сперма.

 

Човешкото тяло така е устроено, че неговата температура да спада по време на сън. Спането без бельо е не само по-комфортно за мъжа - по този начин се стимулират правилните реакции на организма кога да заспим и кога да се събудим.

Когато мъжката полова система прегрее заради носеното нощем бельо, от това страда и плодовитостта на силния пол.. За да бъде оптимална спермогенезата, от изключително значение е да се спазва нужната по-ниска температура.

Когато мъжете спят с долно бельо те се подлагат и на по-голям риск от инфекции. Осигурява се благоприятна среда за развитието на бактерии, особено ако се потим и използваме синтетични материи.

По-ниската телесна температура ще направи мъжете и по-снажни, тъй като е известно, че при по-ниски градуси се топят повече мазнини по време на сън.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове