Сексуални уреди, които не трябва да подарявате

Сексуални уреди, които не трябва да подарявате - картинка 1

Вижте кои са те...

Секс индустрията скоро може да измести дори Apple по производство, след като се стреми да измисли всякакви уреди за изграждането на истински любовни преживявания, информира „Man.bg”. Производителите добавят най-различни екстри, включително камера, електрошок, релеф и още много други. Не се губете никога в по-силните изживявания в леглото, както и по шкафовете на секс шопа, защото следва класацията на най-откачените сексуални уреди, произведени някога от почитателите на "50 нюанса сиво".

  1. TAZapper

Уредът е проектиран така, че да пусне до 9 волта ток според зависимост от отверстието, в което е поставен. Запърът се предлага на хората с много силна нужда от стимулация.

  1. Дълбокото гърло на Саша Грей

Има ли наистина нужда за обяснение? Саша Грей е известна със своите невероятни качества пред камера и срещу скромна сума, можете да я свалите от рафта и да я заведете у дома, какво по-хубаво от това?

  1. Дилето

Спомняте ли си вица за монахините и колелото? М-да, онзи за седалките! Производителите са ги премахнали и на тяхно място са поставили едни други атрибути! Подобна фитнес зала би могла да събере не само почитателките на здравословния начин на живот, но и достатъчно зрители, които да ги подкрепят!

  1. Паяжината

Чудите ли се как точно Спайдърмен се размножава? Вече няма нужда, защото компанията "Fetish Fantasy Web Restraint" е дала отговор и срещу скромна сума, може да достави решението. Нека кажем, че някои ще "фърга паяджини". Жената на снимката не се доставя с продукта, съжаляваме!

  1. Това, което не искаме да наименоваме

Ако наистина искате да вдигнете оралната любов до нови висоти, вижте какво предлага компанията "The Face F*ck". Ще останете доволни!

  1. G-точката

Първата по рода си играчка, която може да достигне точно там, където наистина сте поискали. Дългият пръст е проектиран за пианистите и хората с изключителен инат, които не са успели да галят там, където е било невъзможно. Имайки предвид размерите, този уред може съвсем спокойно да я погали и по гласните струни - отказваме да навлизаме в повече подробности.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове