Сексът е решението на всичките ви проблеми!

Сексът е решението на всичките ви проблеми! - картинка 1

Креватната гимнастика въобще не е необходимо да я практикувате с любим, най-любим или пък дори с познат човек

Драматична раздяла, много ангажименти, нова работа, изпит... са все неща, които "зареждат" с напрежение и стрес.

Как да се възстановим - със секс, естествено! Див, необуздан секс е най-добрият "лек" в подобно напрегнато състояние.

И да се разберем - креватната гимнастика въобще не е необходимо да я практикувате с любим, най-любим или пък дори с познат човек.

Доказано!

Според изследователи, ако правите секс в продължение на 2 седмици всеки ден, нивата на стрес драстично намаляват. Понижава се също и кръвното налягане, да не говорим, че производството на окситоцин (хормонът на щастието) се увеличава. Изобщо сексът е решението на всичките ви проблеми!

Нямате сили, но не и за секс!

Чувствате, че сте загубили контрол върху живота си и сте на ръба на срив. Решението е неангажиращ секс, в който до краен предел може да отприщите въображението си. Определено ще се почувствате добре поне замалко. Кой знае - може и за повече? Важно е да направите нещо, без да умувате после дали е било правилно или не е. Напротив, освободете мисълта и съзнанието си само за оргазъм след оргазъм!

Ваше право е да се отдадете на разврат!

Нещата не вървят, нищо не е наред, а вие се тюхкате и изпадате в паника. Зарежете всичко и се отдайте на разврат, ваше право си е! Все пак е по-добре отколкото да се насочите към други "медикаменти" като чашката или тревата... Не си го причинявайте!

На някого наистина му пука!

Или по-скоро не му пука затова, че може би в момента сте развалина и пак ви намира за секси. Това си е ласкателно, нали? Без значение, дали това е редовния ви партньор, другарчето ви за секс или някой пич, който сте забърсали пътьом... Той ви намира за привлекателна, в момента, в който всичко е наопаки... насладете се на момента!

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове