Сексът, който трябва да сте правили поне веднъж!

Сексът, който трябва да сте правили поне веднъж! - картинка 1

Да видим, колко неща от списъка ще са Ви познати!

5/От неловкия секс за първи път до дивото избухване, което завършва със счупено обзавеждане, замисляли ли сте се какъв секс сте правили през годините? От BeU.bg предоставят списък с видовете секс, които поне веднъж трябва да опитате. Ето го и него:

Леко странният секс за първи път
Със сигурност не е нещо, което искате да изживеете повторно, нали. Но пък хубавото е, че всички сме минали през това и всички сме направили кариера в хоризонталното общуване, което ни дава правото да мислим, че сме се отървали от тази неловкост, нали.

Първият път, когато знаехте какво правите
Отнема малко време и някой и друг кофти опит, но рано или късно идва моментът, когато се наслаждавате на секса, защото наистина знаете какво правите.

Сексът за сдобряване
Ооо, обикновено след караница се хвърляте страстно в леглото(или върху масата) и правите най-зашеметяващия секс. Това обаче не означава да провокирате излишни караници.

Толкова див секс, че случайно сте съборили и счупили нещо
За нищо не мислите в този момент, няма как. Губите контрол и нещо се сгромолясва с гръм и трясък. Струва си, нали?

Сутрешният секс, заради който закъснявате за работа
О, колко е приятно да те събуди не алармата, а настроеният за сексуални наслади мъж до теб! Ще гледате гузно, когато се появите на работа, но в крайна сметка и шефът е човек, нали?

Сексът, който не вярвате, че сте правили
Играчки, BDSM, ролеви игри – няма лошо да опитвате нови неща. Няма значение дали в крайна сметка ще повторите или не, въпросът е, че трябва да опитате, за да знаете.

Без задръжки
Няма да сте съвсем наясно със себе си по отношение на сексуалните си желания, ако поне веднъж не ви се е случвало да загасите лампите, да усилите музиката и да се отдадете на всичко, което ви се иска, без да му мислите много-много. Пък на другия ден нещата ще си се върнат по нормалните им места.

Сексът за сбогуване

По една или друга причина се разделяте с обекта на сексуалните си желания или пък ви се налага да поддържате връзка от разстояние. Много вероятно е да е супер страстен, но и не много приятен за сърцето.

Секс в поза, която никога няма да повторите
Оуч! Много е възможно да се окажете насинени след акробатичните номера, които ви се е наложило да изпълнявате. Но пък вече знаете, че няма да ви се случи отново.

Супер шумния секс
Затова ще питаме съседите ви. Може и да сте си много скромни и тихи по принцип, но ако сте понатрупали стаж в сексуалните активности, поне веднъж ви се е случило да вдигнете достатъчно шум, че и другите да разберат с какво се занимавате.

Сексът, когато партньорът ви прави всичко
Хайде, признайте си, момичета, на всички ни се е случвало да си лежим мързеливо, докато мъжът си върши всичката работа. Няма лошо, но не го правете често – ще ви замени!

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове