Да си лошо момиче е даденост, която толкова се харесва на мъжете. Важно е "лошотията" да я носите, да е част от вас, а не изкуствено да я придобиете. Защото тук не става дума за момичетата, които стават робини на платената любов. 

А що се отнася до партньорите - повярвайте, те мечтаят за секс с лошо момиче! Истината е, че това, което то може да направи в леглото, не се удава на всяка жена.

1. Тя е палава. Не се преструва, че мрази порното и не се плаши от нови сексуални приключения. Дори обича да експериментира и в леглото никога не е скучна.

2. Лошото момиче е секси! Няма да я видиш с плетения пуловер на баба, дори навън да е -20 градуса. Облича се добре и изглежда добре, независимо дали е на работа, на парти или вкъщи.

3. Тя е съблазнителна. Като малко дяволче, което омайва само с поглед. Владее изкуството на флирта и знае как да накара един мъж да я желае.

4. Тя е точно такава, каквато е! Лошото момиче не се интересува как изглежда в очите на другите. Не се страхува да върви против правилата и не чувства постоянна необходимост от одобрение.

5. Тя не чака мъжът й да се сети да направи романтичен жест. Тя го вдъхновява да го направи!

6. Тя е директна. Докато ти ще милваш и успокояваш партньора си, когато е претърпял провал, тя ще му каже право в очите къде е сгрешил и ще му даде поне няколко варианта за действие.

7. Тя не приема нещата толкова навътре! Няма да седне да рони сълзи, защото той не й се е обадил навреме. Или е предпочел да излезе с приятели, вместо да е с нея. Тя ще се облече супер секси и ще отиде някъде да се забавлява. А от това, че не е предпочел нейната компания, загубата няма да е нейна.