Сексът във фитнес залата не е мираж

Сексът във фитнес залата не е мираж - картинка 1

67 на сто от дамите, посещаващи фитнеса, се хвалели и с по-добър сексуален живот

Национално проучване установи, че една четвърт от поданиците на Нейно Величество са правили секс във фитнес зала, а половината от интервюираните са използвали това място за свалки, пише в. "Метро".

67 на сто от дамите, посещаващи фитнеса, се хвалели и с по-добър сексуален живот. 45 на сто от тях залагали на вдигането на 5-килограмови гирички в продължение на 15 минути. Упражнението значително подобрявало техния оргазъм.

 
Проучването, поръчано от фирмата за бельо "Ан Съмърс", обхванало 2000 пълнолетни британци. 10 процента от участниците в запитването доверили, че носели презервативи в сака си, за всеки случай. Но добре се подготвяли и дамите, като с предпазни средства идвали и 47 процента от жените, правещи секс във фитнес залата.

20 на сто признали, че са правили секс с персоналния си треньор под душовете. 80 на сто от ползващите фитнес зали си признали, че имат качена апликация за запознанства на смартфона си, за да срещнат интересен партньор. 31 на сто от флиртуващите в гимнастическите салони са гейове, а 49 на сто - хетеросексуални.

Източник: БТА

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове