Семейство без дете осинови умиращо куче

Семейство без дете осинови умиращо куче - картинка 1

Тази история е едновременно тъжна, положителна и изпълнена с много чар

В търсене на нова вдъхновяваща, докосваща сърцата история попаднахме на тази за семейство, което не е успяло да си създаде дете, но са осиновили чаровно, но умиращо кученце. 

Коуди и неговата съпруга, като всяко семейство са искали да си имат детенце. Но след две неуспешни бременности надеждите им изгасват. Това се случва докато един ден, на път за офиса, Коуди не открива шанс за ново щастие в очичките на едно кученце. 

Това сладко и чаровно кученце е било прибрано от колеги на Коуди в офиса за малко, но съдбата се усмихнала и малкото четириного приятелче си намери дом и семейство в лицето на Коуди и съпругата му. 

Малкото създание, което носело името Рустър Когбърн е глътка радост и щастие за семейството. Четириногото било игриво, любвеобилно, но семейството усеща, че нещо не е наред. 

Когато завели Рустър на ветеринар се случило това, което най-много се притеснявали, че ще разберат - поредица от здравословни проблеми. Ветеринарят изредил лист със здравословни проблеми, които имал малкото приятелче. Първият е, че е напълно глух, според ветеринарят това може да се дължи на малтретиране от предишния собственик. Поради недохранване, Рустър е със забавен разстеж. По тила му се забелязват белези от бой, страда от тежка язва на стомаха, има орални фистули от гниещи зъби. 

Семейството и ветеринарят направили всичко възможно да подобрят състоянието на Рустър.

За Коуди и съпругата му, Рустър е най-обичаното, мило, добро и интелигентно създание, за което са имали възможността да се грижат. Те се надяват, че са му дали достатъчно, дори повече от това добри спомени преди да си замине. 

/41

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове