СЕРИЙНИ УБИЙЦИ: ПАТРИК КАРНИ, РАЗЧЛЕНИТЕЛЯТ НА ГЕЙОВЕ

СЕРИЙНИ УБИЙЦИ: ПАТРИК КАРНИ, РАЗЧЛЕНИТЕЛЯТ НА ГЕЙОВЕ - картинка 1

Още на 8 години той знаел, че един ден ще убива хора

Патрик Карни познавал само един начин, чрез който да облекчи подтискания си бяс. Той тръгвал на лов. Карни качвал жертвите си на стоп или ги намирал в гей-баровете. Щом останел насаме с труповете им, той ги разсъбличал и правел секс с тях. След това Карни прилежно разчленявал своите жертви и старателно пакетирал останките им в торби за боклук. В момента, в който се отървавал от торбите, Карни чувствал огромно облекчение, задоволство от добре свършената работа и невероятен прилив на мощ.

Седемдесетте години на 20-и век са трудно време за младите хора, и особено за хомосексуалистите. Епидемията от СПИН все още не се смятала за сериозна заплаха. Популярността на баровете за гейове и анонимния секс по паркове, обществени тоалетни и купони са в зенита си. Младежите се обявявали открито за гейове наляво и надясно и най-накрая започвали да се възползват от свободата, която считали за свое изконно право.

Патрик Уейн Карни е роден в Тексас през 1940 г. и е най-малкото от трите момчета в семейството си. Той бил слаб, срамежлив и болнав – качества, които го правели лесна мишена за училищните побойници.  Още на 8 години той знаел, че един ден ще убива хора. Като тинейджър Карни вече ежедневно си фантазирал за убийства. Фантазиите му били изключително детайлни.

След това започнал да ги осъществява. Той поставил началото в средата на 60-те години в Тихуана и Сан Диего. Карни намирал гейове по баровете, автобусните спирки и сборищата на хомосексуалисти, предлагайки им да свършат бързо в храстите. Те били лесни за намиране, лесни за убиване, а телата им лесни за изхвърляне в пустинята.

В социалния си живот обаче Карни изглеждал напълно нормален. Той служил известно време в армията и дори сключил един краткотраен брак. Нито една от тези ситуации не му допаднала.

През 1962 г. Карни се запознал с женения ветеран от армията Дейвид Дъглас Хил. Високият 1,88 м. Хил се присъединил към армията през 1960 г., но бързо бил уволнен, след като му поставили диагнозата личностно разтройство. Той се върнал в родния си град Лъбок и се оженил за ученическата си любов, но бракът му не продължил дълго. Когато срещнал Карни, Хил се развел със съпругата си и през 1967 г. заминал за Калифорния заедно с него. Патрик си намерил хубава работа като летателен инженер в „Хюс Еъркрафт“, а Дейвид останал у дома, за да се грижи за къщата.

Когато Хил напускал дома им след някое от техните скарвания, Карни тръгвал на лов. Той скачал в своя Фолксваген и тръгвал да търси стопаджии или младежи в гей-баровете. Поради крехкото си телосложение, той бил изнамерил съвършен метод за подчиняване на жертвите си: застрелвал ги в главата с .22-калибров пистолет без предупреждение.

След това обикалял наоколо, докато открие достатъчно подходящо и усамотено място, където да облекчи нуждите си, да изпусне гнева си и да разгърне своята мощ.

Щом останел насаме с труповете на жертвите си, той ги разсъбличал и правел секс с тях. След това с удоволствие посягал към ножовката и нарязвал телата им на парчета. Ако бил у дома си, правел това в банята, взискателно измивайки всички части на трупа и източвайки кръвта им, за да предотврати вмирисването. Той не оставял отпечатъци от пръсти в засъхналата кръв.

Той бил научил всичко това от внимателното изучаване на престъпленията на Дийн Корл, който убива 17 млади момчета в Хюстън, увива ги в торби за боклук и ги погребва. Карни събирал изрезки от вестниците за неговите убийства и мъчения, на които е сложен край, когато Корл бил застрелян със собственото си оръжие от един свой съучастник.

Повечето от жертвите на Карни му напомняли на онези момчета, които го били тормозили през годините: руси и арогантни. Понякога след като ги убивал и правел секс с труповете им, той пребивал мъртвите им тела.

/40

Коментари 1

  • #1
    Хр.Бръмбаров -

    Неведоми са пътищата Господни.

Facebook Коментари

Коментирай

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове