Серийни убийци: Топ 5!

Серийни убийци: Топ 5! - картинка 1

Представяме ви 5 от най-продуктивните серийни убийци в писаната история на човечеството

Колкото и далечно и непонятно да ви се струва, хората, с които ще ви запознаем в този материал наистина са съществували и са вършили отвратителни неща. Това, че действията им са плод на ментални разстройства не може да оправдае жестокостите и уредите за мъчения, които са използвали върху съвсем невинни хорa.

Представяме ви 10 от най-продуктивните серийни убийци в писаната история на човечеството.

Джефри Дамър

Известен като Канибала от Милуоки, Дамър е сериен убиец, секс маниак, изнасилил, убил и разчленил 17 мъже и момчета между 1978 - 1991 г. Освен това ядял и части от тях. Заловен е след като една от жертвите му успяла да го надвие и да избяга. Осъден е на доживотен затвор, но две години след присъдата е пребит до смърт от други затворници.

Тед Бънди

Един от най-известните серийни убийци на 20 век. Набелязвал е жертвите си, водил ги на усамотени места и ги изнасилвал, след което ги обезглавявал. Главите им държал в дома си като трофеи. Залавян е многократно и на два пъти е успявал да избяга, като продължавал да убива. Осъден на смърт и сложен на електрическия стол през 1989 г.

Чарлз Нг и Ленърд Лейк

Серийният убиец Чарлз Нг е изнасилвал, измъчвал и убивал жертвите си, които са между 11 и 25 на брой, заедно със своя съучастник Ленърд Лейк, като дори снимали как се гаврят с тях.

Джон Уейн Гейси

Джон Гейси изнасилил и убил 33-ма тийнейджъри и млади момчета между 1972 г. и 1978 г. Примамвал жертвите в дома си с обещание за работа и пари. 26 от жертвите му били погребани в дома му. Останалите били захвърлени в река. Осъден е на смърт чрез смъртоносна инжекция. Присъдата е изпълнена на 10 май 1994 г.

Андей Чикатило - Канибалът от Ростов

Андрей Романович Чикатило е съветски сериен убиец, роден в Украинска съветска социалистическа република, известен като „Канибала от Ростов“. Той е роден на 16 октомври 1936 г. и разстрелян на 14 февруари 1994 г. През 1978 г. в  Шахти и извършва първото си убийство на 22 декември изнасилва и убива 9-годишното момиченце. Чикатило е обвинен за убийството и изнасилването на 53 души, предимно деца, в Руската СФСР за периода от 1978 до 1990 г. Разстрелян с изстрел в тила на 14 февруари 1994 г.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Book Face

Правителство на всяка цена или нови предсрочни избори?

Избори

66.67%

Правителство

20.00%

Рано е да се каже

13.33%

Блогове