Шест неща, които жените обичат в мъжете

Шест неща, които жените обичат в мъжете - картинка 1

Нещата, които привличат дамите, не са се променили много от векове

Въпреки всички прояви на еманципираност, женската природа трудно се изменя. Оказва се, че жените все още обичат у мъжете същите неща, които и преди векове.

1. Телата им. Без значение колко е висок или едър един мъж, той винаги може да накара жената да се чувства малка и деликатна.

2. Способността им да правят и разбират нещата, които жените не могат. Жената мрази, когато трябва да разчита на някой друг освен на себе си, но понякога просто е по-лесно да помоли мъжа да се погрижи. Могат и сами да качат покупките по стълбите, да си окачат картините и да убият голямата буболечка в кухнята, но обикновено го карат той да го прави.

3. Тайната им чувствителна страна. Сълзите са знак за особена интимност и фактът, че мъжът се разкрива пред жената означава, че наистина го е грижа и й има доверие. Жените обичат и когато хванат мъжа да се взира в тях с нежност и топлота. А, когато я придърпа за бърза прегръдка или ни целуне по челото, сърцето им се стопява.

4. Мозъкът им. Научно доказано е, че мъжкият мозък е различен от женския. Не само това е причината обаче мъжете да харесват танкове, футбол и „Междузвездни войни”.  Мъжествеността им и начинът, по който оценяват жената кара дамите да се чувстват специални за това, че са жени – и това е прекрасно.

5. Чувството им за хумор. Жените обичат, когато мъжете ги очароват с шеги и ги карат да се посмееят над собствените им недостатъци и да не се взимат твърде насериозно.

6. Естественото им покровителство. Коя жена не се е усмихвала, когато мъжът върви от страната на трафика, подава ръка, когато слиза от автобуса, или се притеснява да не ни премачкат в тълпата. Дори да е напълно способна да се грижи за себе си, и е приятно някой да се грижи за нея.

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове