Шест правила за всекидневен секс

Шест правила за всекидневен секс - картинка 1

Всяко нещо изисква внимателна подготовка и определени правила на поведение

Всяко нещо изисква внимателна подготовка и определени правила на поведение. Същото важи и за обичайния сексуален живот.

Не е необходимо да нарушавате постоянството, просто опитайте се в навиците си да въведете някои правила, които да поддържат яркостта на отношенията.

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Направете го негласно. Вземете решение, че всеки четвъртък ще си правите романтични вечери или ща се посвещавате на секса. И нека това да стане задължителното правило независимо от количеството проблеми.

Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Превърнете спалнята в уютно гнезденце, където няма място за деца и котки, караници и взаимни претенции. Разберете се да не си изяснявате отношенията в леглото и не се опитвайте в него да решавате финансови те си проблеми.

Купувайте правилното бельо. Именно от красивото бельо започва редовния сексуален живот. Задължително го слагайте, мъжете неволно се впечатляват от женското бельо и много често то е подтикващият етап към една бурна нощ.

Хигиената - постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Само при това положение ще се чувствате комфортно и няма да се опасявате от спонтанна близост. И не забравяйте за контрола над здравето. Никой не е отменяла миграцията на бактериите заради неизмитите зъби по време на оралния секс.

Говорете в леглото
. Разбираемо, че с времето няма какво толкова да си разказвате, но близостта позволява да си споделяте сексуалните фантазии, мечти или желание да пробвате нещо ново.

Изключете обичайността, рутината. Малките сюрпризи, изненадващите сценарии с преобличане, сексуалните играчки и експериментиране няма да попречат. Проявете заинтересованост в секса и постоянно работете върху отношенията.

/33

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове