Шиниъд О'Конър изчезна, полицията се опасява, че се е самоубила (ОБНОВЕНА)

Шиниъд О'Конър изчезна, полицията се опасява, че се е самоубила (ОБНОВЕНА) - картинка 1

След повече от 24 часа в неизвестност, певицата беше открита невредима

Чикагската полиция обяви за издирване ирландската певица Шиниъд О'Конър, след като стана ясно, че никой не я е виждал от неделя сутринта. Според свидетели, тя напуснала предградието Уилмет, където живее, на мотоциклет и се отправила към близките планини. Била е облечена с кожен панталон, тениска и черна грейка.

След като не се прибрала в къщи повече от едно денонощия, местната полиция я обявили за издирване, но се опасяват, че певицата може да е извършила самоубийство.

Миналия ноември тя хвърли всички в паника, като изчезна, оставяйки в Twitter прощално писмо, в което твърдеше, че е взела свръхдоза медикаменти. По-късно беше открита невредима, но се наложи да се лекува в специализирана клиника.

Последните й постове във Facebook от неделя сутринта са доста странни и приличат на завещание към децата й.

Тя съветва по-големия си син Джейк Рейнолдс (на 28) да се свърже с адвоката й във вторник и да поиска попечителство над по-малкия си брат Шейн (на 12). Тя го предупреждава да очаква неприятности и най-добре да вземе адвокат със себе си, когато отиде за детето. Освен това, тя моли големия си син никога да не изоставя брат си, както и другите й деца. Освен Джейк, певицата има още една дъщеря - Росин (на 21), и двама сина -  Шейн и Йешуа (на 10).

По-късно днес официален говорите на полицията в Илиноис съобщи, че певицата е открита жива и невредима.

Шиниъд О'Конър стана световна звезда prez 1990 g. с песен, написана от Принс. "Нищо не може да се сравни с теб" (Nithing Compares 2 U) оглавява световните класации седмици наред, а клипа на песента е един от най-разпознаваемите в историята на музиката.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове