Шоуто на Armin van Buren твърде голямо за „Арена Армеец“

Шоуто на Armin van Buren твърде голямо за „Арена Армеец“ - картинка 1

Грандиозната продукция ще предложи 6-часово зрелище

4/ Armin van Buuren обяви първите дати от предстоящото си световно турне Armin Only Embrace. Освен премиерното шоу в Ziggo Dome в Амстердам през май, спектакълът ще посети и Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико и София.

Холандският диджей ще гостува в столичната зала „Арена армеец" на Деня на София - 17 септември.
Шоуто Armin Only Intense, провело се преди 2 години, беше напълно разпродадено и промени представите на родната публика. Съчетанието между акробати, музикални групи, солови артисти и един най-добрите диджеи в света се оказа незабравимо изживяване за над 11 000 зрители. 

Очакванията са шоуто в Деня на София да е още по-цветно и зрелищно. Продукцията, която вече се подготвя, е най-голямата, посещавала родните ширини. Екипът, разработил шоуто Embrace, стои и зад продукциите на Muse и AC/DC от последните им турнета, както и зад проектите на Cirque Du Soleil.

Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета и броя билети.

Грандиозната продукция ще предложи 6-часово зрелище с участието на алтернативната рок група Kensington, певицата Betsie Larkin, рапъра Mr.Probz и още над 15 артисти.
Armin Only Embrace ще представи най-новия албум на петкратния носител на титлата „Най-добър диджей" в света. 

„Изключително щастливи сме, че можем да се включим в това турне. Приехме поканата на Армин заради предизвикателството да обединим два различни свята -на алтернативния рок и електронната музика. Много се забавлявахме, докато създавахме „Heading Up High" и нямаме търпение да ви покажем какво сме подготвили за изпълението ни на живо в „Арена Армеец", заяви вокалистът на Kensington.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове