На всеки се случва да го ударят хормоните на място, което не е подходящо за секс. Или поне да му се наложи да прави тих секс - да не пъшка прекалено и да не вика силно. Например, ако в съседната стая има други хора - ваши познати, родителите ви, децата ви... 

1. Орален секс с вратовръзка

Това е като обикновен и прекрасен орален секс, само че вземате вратовръзка (или риза - каквото имате под ръка) и я увийте около устата му/й, за да заглуши пъшканията, защото добрият орален секс винаги е придружен от пъшкания. Дори и викане.

2. В гардероба

В случай, че имате голям гардероб - влезте в него. Никой не може да чуе виковете ви от там.

3. Взаимна мастурбация

Вижте, не можете да накарате леглото да спре да скърца. Колкото и да сте тихи, ако леглото ви скърца, нещата ще са странни. Затова имам решение - взаимна мастурбация. Секси е да се гледате как мастурбирате - връща спомените, когато сте били нови в сексуалния свят, когато всичко е било ново и забранено, а както знаем забраненото винаги е секси.

4. Тих секс в поза "Лъжички"

Сексът в поза "лъжички" е тих. Партньорът ви може просто да си легне и да не мърда много. Перфектна е за мързеливите любовници или пък когато сте на гости на родителите му.

5. Използвайте ръцете си

Оралният секс е рискован, защото може да бъде доста шумен. Затова едно от решенията е да използвате ръцете си - точно като в гимназията, само че този път знаете какво правите.

6. Мисионерската

Стига да не сте бързи, мисионерската може да бъде доста тиха поза, която може да ви бъде полезна. 

Източник: Beu.bg