Сидеров, къде си?

Нещо в него не е същото

6/ Това, че днес и вчера Волен Сидеров отново мина по тъча не е новина. Ефективните присъди на българските политици са запазени само за тези на които упорито отказват да се махнат от българския политически елит и трябва по някакъв начин да бъдат разкарани. Друг е въпросът, че пробациите и удържането на 25% от месечната му заплата, също е слабо наказание. Глобата ще бъде като ухапване от бълха, при условие че партията му е на субсидия.

Днес той отново се споразумя със съда, но за обществено полезен труд,

като сам избра да чисти паметници. Все си мисля, че щеше да бъде по-ефективно, ако го бяха изпратили в някоя психиатрия да се грижи за болните. Както направи италианския съд със Силвио Берлускони през 2014 г. когато му нареди да помага в клиника за лечение на пациенти страдащи от Алцхаймер. Това вероятно щеше да пречупи част от безконечния му егоцентризъм, или поне да го отрезви сблъсъка с хора, които са стигнали до там благодарение на… злоупотреба с определени вещества.

По интересното е друго. При появяването си в съдебната палата вчера, белокосия вожд беше небръснат и необичайно подпухнал.

Сякаш идва директно в залата след двудневен запой. Изцъкленият поглед отдавна не се коментира, тъй като се е превърнал в нещо като запазената му марка. Силно се надявам, че този външен вид се дължи на денонощно дежурство по смяната на пелените на малкото му бебе, иначе ако е това, което си мисля, явно здравословното му състояние навлиза в нова фаза, от която в най-скоро време можем да очакваме нови изцепки.

/41

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове