Симптоми: На жената и липсва секс...

Симптоми: На жената и липсва секс... - картинка 1

Жените, които редовно имат сношения, нямат проблем с недостиг на окситоцин

Когато жената е постоянно нервна, на шега казваме, че се нуждае от секс. Има няколко факти, които ясно ще ви дадат да се разбере, че тя не е правила секс. Досега сигурно научихте много предимства от редовния секс, а целият смисъл от този интимен акт е удоволствие. Именно затова, лесно се забелязва, когато някой има нужда от секс в живота си.

Много признаци показват, че жената се нуждае от мъжки допир. Ако само малко анализирате нейното поведение, много лесно можете да разберете това. В продължението прочетете кои са физическите признаци за това въздържание.

Поради липсата на природно успокоително, хормона окситоцин,

който се отделя по време на оргазъм, жената през нощта се върти в леглото, опитвайки се да заспи, поради което често е замечтана, пише zajenata.bg.

Прогестеронът, който тялото произвежда по време на секса, премахва акнето от лицето.

Жените, които редовно имат отношения, нямат проблем с недостиг на окситоцин, пише За жената. По време на секс, този хормон действа като морфин, поради което облекчава болките и спазмите.

Интимните отношения увеличават количеството на антивирусни антитела с до 30%.

Тези, които нямат отношения, обикновено боледуват повече. Сексът влияе върху подобряване на кръвообращението, а по-добрата циркулация означава и по-добро функциониране на мозъка, подобряване на паметта и запомнянето на нови неща. Жените, които не правят секс, много често забравят. Вярвате или не, липсата на секс се отразява и върху женската самоувереност, така че тези жени често са недоволни и разочаровани от себе си.

Жените, които не правят секс се държат така:

- Всичко "изливат" на другите

- Липсата на ендорфини засяга възприятието на света около тях

- Често пият обезболяващи

/29

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове