Скандалният холивудски продуцент на лечение за сексуална зависимост

Скандалният холивудски продуцент на лечение за сексуална зависимост - картинка 1

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен от десетки жени в тормоз, започва лечение от сексуална зависимост.Тази седмица 65-годишният Уейнстийн напусна Лос Анжелис, за да постъпи на рехабилитация, като според съобщения, се предвижда лечението да се проведе в Аризона. Терапията в клиника, чий…

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен от десетки жени в тормоз, започва лечение от сексуална зависимост.

Тази седмица 65-годишният Уейнстийн напусна Лос Анжелис, за да постъпи на рехабилитация, като според съобщения, се предвижда лечението да се проведе в Аризона. Терапията в клиника, чийто услуги се твърди, че той ще ползва, струва 37 000 долара месечно. Не се знае кога точно ще започне курсът. На тръгване продуцентът заяви, че "се нуждае от помощ" и "всички правят грешки". Освен това в свое изявление той вече обяви, че „неговото пътешествие е да опознае себе си и да се пребори с демоните си“.

Опозореният Уейнстейн беше уволнен от собствената си компания след лавина от обвинения за сексуален тормоз. В списъка фигурират имената на 30 жени, между които звездите Гуинет Полтроу, Анжелина Джоли, а към тях се присъединиха и Кейт Бекинсейл и Кара Делавин.

Три жени, между които и италианска филмова звезда, заявиха, че са били изнасилени от Уейнстийн.

Продуцентът отрича обвиненията според изявление на говорителката му Сали Хофмийстър.

Съпругата на Уайнстийн Джорджина Чапман, която е дизейнер, каза за сп. „Пийпъл”, че го напуска заради чудовищния скандал.

Медии в САЩ извадиха на показ и уклоните на Уейнстийн към Демократическата партия на САЩ. "Уолстрийт джърнъл" отбелязва при администрацията на Обама той е гостувал 13 пъти в Белия дом. БГНЕС цитира Си Ен Ен, която се позовава на данни на Center for Responsive Politics, че Уейнстийн е събрал дарения на обща стойност около 1,5 милиона долара, включително за нуждите на предизборната кампания на бившата кандидатка за президент от Демократическата партия на САЩ Хилари Клинтън.

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове