Скивай, гръцка мързелива работа...

Скивай, гръцка мързелива работа... - картинка 1

Тадуф-тадуф и за 16 часа правителство. Труд трябва, труд и емоции!

Скивай, гръцка мързелива работа...
Снощи в 19ч им приключи изборният ден, 16 часа по-късно новият премиер си представи кабинета и се закле.
Ма, не са прай тъй, ма леля...


Първо: ЦИК 7дни и нощи приемат чували с бюлетини. Депутати им помагат, носейки чувалите. Телевизиите показват припаднали членове на секционни комисии. Социолозите трупат пачки бълвайки прогноза след прогноза. Във фейсбук са хванати гуша за гуша и масово се блокират едни други. 
После, ЦИК, изтощени от хаоса на броенето, 7 дни умува кой аджеба е победил, хвърля боб, карти таро и спят на захарни бучки за демократични видения.
Следва: Номинация на победителяя. Социолозити са на пангара и дрънкат врели некипели по телевизиите, във фейсбук лайномета е отново на сто и малкото останали врази са разпознати и блокирани евър,евър.
Накрая: лидера на победилата партия 30-40 дни се почесва нерешително по топките, докато разбере аджеба кой от ачкаканите му е най-верен и кой спонсор му е шарил най-много кинти за да направи протежето му министър. Социолози и медии са в истерия, обстрела с лайнометите във фейсбук надминава битката при Курск.
Видяхте ли бе, гръцки мързеливци. То кат вас всеки може-тадуф тадуф и за 16 часа правителство. Труд трябва, труд и емоции! Хак да са ви многото туристи, да ви изядат ушите дано!

/10

Facebook Коментари

Коментирай

Трябва ли АЕЦ "Белене" да бъде построена?

Не.

56.00%

Да.

40.00%

Не мога да преценя.

4.00%

Блогове