/СНИМКИ/ Да разбиеш мюсюлманските догми на пух и прах

Дина Абдулазиз ал-Сауд - модерната принцеса на Саудитска Арабия

4/ Дина Абдулазиз ал-Сауд - принцесата на Саудитска Арабия, нежно, но категорично разбива мюсюлманските догми, с... елегантност. За разлика от поданичките си, тя не носи традиционните хиджаб или паранджу.

Напротив - принцесата демонстрира дързък, по европейски, стил: къса прическа, къси рокли, екстравагантност и подчертана изтънченост. Имиджът й обаче хармонично съчетава източната красота и западните традиции.


Като една модерна жена от 21-ви век, Дина доста време е живяла в Ню Йорк, което също се отразява на стила й. Тя изглежда еднакво добре както в европейски тоалети, така и в традиционни ориенталски.
Арабската принцеса притежава собствен бутик - "D'NA". Негов клиент можете да станете само по нейна лична покана. Дина лично подбира уникатите в колекциите, разчитайки на безупречния си вкус и традициите на мюсюлманския свят. 

Дина е съпруга на саудитския принц Абдулазиз бин Насер бин Абдулазиз ал-Сауд, с когото имат три деца: дъщеря и двама сина-близнаци. Независимо от бурния светски живот, принцесата много обича да си стои вкъщи със семейството. 

Много консерватори осъждат стила на Дина. Но тя остава вярна на избора си, което е страхотно, и несъмнено ще я превърне в една от модните икони на 21-ви век.

/35

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове