/СНИМКИ/ Каква ще бъде яхтата на бъдещето?

/СНИМКИ/ Каква ще бъде яхтата на бъдещето? - картинка 1

Вижте я...

Холандски дизайнери представиха своята концепция за яхта, каквато до момента не е виждана на пазара, предаде "Profit". Нейното име е CF8 и тази суперяхта хвърля поглед към бъдещето - как ще изглеждат играчките на милиардерите, които имат или могат да си купят всичко. Името на яхтата идва от cars and family in 80 metres (в превод коли и семейство на 80 метра). Да, преди няколко години руският милиардер и бизнесмен Андрей Мелниченко показа своята яхта,

носеща името „А“, която не прилича на друг плавателен съд до момента.

Но явно развитието на дизайна и технологиите правят възможно строителството и на други, по-иновативни проекти за в бъдеще. Дизайнът й ще е направен така, че милиардерите да могат да паркират и покажат най-новите придобивки в автомобилната си колекция.

Бъдещите собственици ще имат на разположение басейн, заобиколен от стъкла и водопад. На горната палуба ще бъдат шезлонгите на почиващите, за да са изложени на слънчевите лъчи. Яхтата ще може да се движи с максималните 33 км/ч, ще може да измине над 8000 км, без да презарежда, а на борда й ще има още киносалон, джакузи, фитнес и общо 8 каюти.

/40

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове