/СНИМКИ/ Кралското семейство на сафари в Индия

/СНИМКИ/ Кралското семейство на сафари в Индия - картинка 1
Снимка: AP

Херцозите са посетили и най-големия в света природен парк за носорози с един рог

Херцозите на Кембридж са на кралско сафари с джип в северна Индия. Кейт и Уилям се полюбували на диви животни като носорози и слонове, след като вчера се насладили на индийска традиционна музика и танци, информира БНТ.

AP
Снимка: AP

За приключението принц Уилям и съпругата му са подбрали удобни памучни дрехи и ръчно тъкани индийски шалове.

AP
Снимка: AP

Уилям и Кейт Мидълтън вече са посетили и най-големия в света природен парк за еднорози носорози Казиранга, като целта им беше да привлекат вниманието на света върху опазването на изчезващите видове.

AP
Снимка: AP

Само тази година заради рогата им бракониери са убили шест носорога, а през миналата година числото им е достигнало 20.

reuters
Снимка: reuters

От друга страна, херцогиня Кейт ни шашна с уникалните си тоалети. В първия ден на посещението на Принц Уилям и Кейт в неделя, тя излезе на градинско парти в Делхи, облечена в стилна дълга рокля, украсена с индийски мотиви, съобщава "Lifestyle.bg".

Любимата й марка Alice Temperely (Алис Темпърли) се открои с няколко тоалета, сред които и нефритено зелената рокля с бродерии, която зае първото място в своеобразната класация на гардероба на херцогинята.

AP
Снимка: AP

Това не е просто британското чувство за красота! Тя заслепяваше всички кралски особи с избора си на красивата зелена рокля на Alice Temperley, коментира модната секция на Hellо.

/34

Facebook Коментари

Коментирай

Ще бъдат ли честни изборите на 4 април 2023 г?

Не.

67.00%

Да.

22.00%

Няма никакво значение.

11.00%

Блогове